Suomalaiset innostuivat eSIMistä – Myyntiä laajennetaan koko Suomeen

Manu Pitkänen

Suomalaiset innostuivat eSIMistä – Myyntiä laajennetaan koko Suomeen
DNA aloitti eSIM-liittymien myynnin Helsingin Kampissa sijaitsevassa liikkeessään toukokuun 28. päivänä. Operaattori lupasi tarkastella myynnin laajentamista uudelleen kysynnän mukaan. Kysyntä on ollut sen verran voimakasta, että eSIMin markkinointia on laajennettu kaikkiin DNA Kaupan liikkeisiin.

"Pilottimyynti osoitti, että eSIMit kiinnostavat. Teimme lyhyessä ajassa Kampin DNA Kaupassa kymmeniä eSIM-aktivointeja. Lisäksi eSIMejä tiedusteltiin muista Kaupoista", sanoo DNA:n handset-liiketoiminnan johtaja Cedric Kamtsan. eSIM-liittymän saa uusimpiin iPhoneihin ja iPadeihin, mutta Apple Watchia DNA ei vielä lupaa tukea.

eSIMin keskeisiin etuihin kuuluu tietysti se, että SIM-kortti on integroitu laitteeseen, jolloin siihen ei tarvitse erikseen asentaa fyysistä SIM-korttia. Lisäksi eSIMin avulla laitteessa voidaan käyttää kahta liittymää: toista eSIMin kautta ja toista perinteisen SIM-kortin kautta. DNA:n visiossa tulevaisuudessa yhä useammat laitteet, kuten televisiot, kodinkoneet ja älykellot voisivat eSIMin avulla hyödyntää mobiiliverkon palveluja.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.