Vuotokuvat paljastavat Galaxy Note10+-mallin uuden etukameran

Puhelinvertailu

Vuotokuvat paljastavat Galaxy Note10+-mallin uuden etukameran
Samsungin älypuhelinosaston tämän vuoden toiseksi tärkein julkaisutapahtuma on vielä edessä alkusyksystä, kun yhtiö esittelee uudet Galaxy Note -laitteet.

Edeltävistä vuosista poiketen yhtiön huhutaan esittelevän ainakin kaksi eri versiota uudesta lippulaivamallistaan. Nämä eroavat toisistaan ainakin koon puolesta, ja uusimmat vuotokuvat vaikuttavat vahvistavan entisestään huhuja.

Twitterin välityksellä vuotaneista kuvista ei paljastu kovinkaan montaa uutta yksityiskohtaa, mutta ne näyttävät vahvistavan aiemmat huhut, joiden mukaan suurempi Pro- tai Plus-malli nimetään Galaxy Note10+:ksi.

Tämän lisäksi kuvista paljastuu etukamera, joka on erikoisesti keskellä. Keskellä oleva etukamera ei tietysti ole erikoisuus lovinäyttöjen ja perinteisten reunuksilla varustettujen näyttöjen kanssa, mutta tässä tapauksessa kyseessä on reikä näytössä, kuten S10-malleissa.

Laite muistuttaakin sen perusteella kovasti S10- ja S10e-malleja, joissa nk. hole punch -kamera on siirretty oikeasta ylänurkasta laitteen ylälaidan keskelle. Tämä myös vaikuttaa vahvistavan, että etukameroita on Note-laitteissa vain yksi, eikä kaksi kuten S10+:ssa.Lisäksi suttuisimmasta kuvasta vaikuttaa paljastuvat laitteen kolmoistakakamera. Voi olla, että takakameran osalta pienempi Note saa siis kaksi ja suurempi kolme takakameraa.

Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Find X5 5G – hinta laskenut -40%

Oppo Find X5 5G
299 € DNA
599 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 498 €

Samsung Galaxy A14 (4G) – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A14 (4G)
99 € Elisa
139 € Gigantti
139 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Honor Magic6 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic6 Lite
295 € Power
299 € Gigantti
399 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Oppo A78 (5G) – hinta laskenut -22%

Oppo A78 (5G)
201 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 258 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.