Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin korvaajan tiedot julkaistiin? Kehittäjät pääsevät käsiksi Fuchsia OS:ään

Manu Pitkänen

Androidin korvaajan tiedot julkaistiin? Kehittäjät pääsevät käsiksi Fuchsia OS:ään
Googlen puolisalainen käyttöjärjestelmähanke Fuchsia OS on nytkähtänyt askeleen lähemmäs julkisuutta, kun hakukonejätti on julkaissut käyttöjärjestelmän teknisiin yksityiskohtiin keskittyvän kehittäjäsivuston. Sivusto löytyy osoitteesta Fuchsia.dev.

Ulkoasultaan sivusto on pelkistetty, mutta kovaa sisältöä löytyykin jo paljon enemmän. Sivustolta löytyy kehittäjien tarvitsemat tiedot ohjelmien kehittämiseksi käyttöjärjestelmälle. Dokumentit julkaistiin hyvin matalalla profiililla ja se havaittiin puolivahingossa. Varsinainen sivusto avattiin jo toukokuussa, mutta silloin sivuston sisältö oli varsin tyhjä.

Syitä miksi Google päätyi julkaisemaan dokumentaation reilusti Google I/O:n jälkeen voidaan vain arvailla. Ehkä käyttöjärjestelmän julkaisuun menee vielä hyvä tovi, minkä takia Google ei halua vielä sille liikaa huomiota, koska se voisi hämmentää esimerkiksi Android-kehittäjiä turhaan paljon. Joidenkin huhujen mukaan Google voisi korvata Androidin uudella Fuchsia OS:llä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.