Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple korjaa videopuheluiden ikiaikaisen ongelman vihdoin

Manu Pitkänen

Apple korjaa videopuheluiden ikiaikaisen ongelman vihdoin
Videopuheluissa on ollut yksi keskeinen ongelma, jonka Apple on onnistunut ratkaisemaan iOS 13:ssa. Videopuheluiden aikana katsot luonnollisesti näyttöä, koska olet kiinnostunut vastapuolen naamasta ja puheesta. Samaan aikaan kuitenkin sinun silmäsi näyttää osoittavan alaspäin vastaanottajan ruudulla, joten sinun pitäisi katsoa laitteen kameraan, jotta näyttäisit katsovan vastaanottajaa kohti puhelun aikana.

Apple on lisännyt iOS 13:n FaceTime-videopuhelusovellukseensa hippusellisen ARKit-taikuutta, joka kääntää keinotekoisesti silmien asentoa niin, että vastaanottaja kokee sinun katsovan häntä kohti. Ainakin toistaiseksi ominaisuus näyttää toimivan vain iPhone XS:ssä ja iPhone XS Maxissa.

Toiminto löytyy iOS 13:n uusimmasta betasta, joten ilmeisesti se on tarkoitus julkaista tulevana syksynä. Vielä ei kuitenkaan tiedetä tarkalleen, mitkä puhelinmallit tulevat tukemaan ominaisuutta. Ei myöskään tiedetä, tuleeko ominaisuus myös ryhmävideopuheluihin.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.