Rakettiryhmä tulossa myös Pokemon Go -peliin?

Manu Pitkänen

Rakettiryhmä tulossa myös Pokemon Go -peliin?
Huippusuositusta Pokemon Go -mobiilipelistä löytyy jo tukuttain pokemoneja sekä muita TV-sarjasta tuttuja hahmoja. Eräät päähahmot ovat kuitenkin loistaneet poissaolollaan, nimittäin Rakettiryhmän Jessie ja James.

Saksan Dortmundissa järjestetty Pokémon Go Fest -tapahtuma antaa kuitenkin syytä olettaa, että Rakettiryhmä olisi tulossa peliin muodossa tai toisessa. Niantic nimittäin lähetti tapahtuman aikaan taivaalle kuumailmapallon, jonka mustassa kyljessä komeili suuri punainen R-kirjain. Rakettiryhmä käyttää tunnuksenaan juuri punaista R-kirjainta ja TV-sarjassa Jessiellä ja Jamesilla on tapana usein matkustaa juuri kuumailmapallolla.

Rakettiryhmään liittyviä viittauksia on nähty aiemminkin Pokemon-tapahtumissa. Esimerkiksi Chicagossa jos kuumailmapalloa kuvasi pelin AR-tilan ollessa päällä, näytölle ilmestyi hämmentynyt rakettiryhmäläinen. Lisäksi pelin koodista on löydetty viittauksia Rakettiryhmän ympärille rakennettuun pelitilaan.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G100 – hinta laskenut -29%

Motorola Moto G100
200 € Kärkkäinen
499 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.