Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rakettiryhmä tulossa myös Pokemon Go -peliin?

Manu Pitkänen

Rakettiryhmä tulossa myös Pokemon Go -peliin?
Huippusuositusta Pokemon Go -mobiilipelistä löytyy jo tukuttain pokemoneja sekä muita TV-sarjasta tuttuja hahmoja. Eräät päähahmot ovat kuitenkin loistaneet poissaolollaan, nimittäin Rakettiryhmän Jessie ja James.

Saksan Dortmundissa järjestetty Pokémon Go Fest -tapahtuma antaa kuitenkin syytä olettaa, että Rakettiryhmä olisi tulossa peliin muodossa tai toisessa. Niantic nimittäin lähetti tapahtuman aikaan taivaalle kuumailmapallon, jonka mustassa kyljessä komeili suuri punainen R-kirjain. Rakettiryhmä käyttää tunnuksenaan juuri punaista R-kirjainta ja TV-sarjassa Jessiellä ja Jamesilla on tapana usein matkustaa juuri kuumailmapallolla.

Rakettiryhmään liittyviä viittauksia on nähty aiemminkin Pokemon-tapahtumissa. Esimerkiksi Chicagossa jos kuumailmapalloa kuvasi pelin AR-tilan ollessa päällä, näytölle ilmestyi hämmentynyt rakettiryhmäläinen. Lisäksi pelin koodista on löydetty viittauksia Rakettiryhmän ympärille rakennettuun pelitilaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.