Minecraft Earthin beta avautuu pian – Näin pääset mukaan

Manu Pitkänen

Minecraft Earthin beta avautuu pian – Näin pääset mukaan
Microsoftin omistama pelistudio Mojang paljasti toukokuun puolivälissä aikeensa julkaista tänä kesänä laajennettua todellisuutta hyödyntävän Minecraft Earth -pelin. Tyylillisesti pelissä on paljon yhtymäkohtia huippusuosioon nousseen Pokemon Gon kanssa, sillä molemmissa hyödynnetään sekä laajennettua todellisuutta että paikkatietoa.

Tähän asti Minecraft Earthiä on päässyt pällistelemään vain markkinointimateriaalin kautta, mutta tuoreiden tietojen mukaan pelin suljettu beta-versio tulee saataville seuravan kahden viikon sisällä. Beta-testaukseen mukaan päässeet voivat pelata peliä aluksi vain iOS-laitteella (vähintään iOS 10), mutta Android-versio (vähintään Android 7) julkaistaan hieman myöhemmin.

Suljettuun betaan otetaan mukaan vain rajattu määrä ihmisiä ja pelaajien valikoinnissa käytetään myös sijaintiin perustuvia kriteereitä. Tarkotuksena on varmistaa, että pelin taustapalvelut ovat riittäviä pelin julkaisua varten. Betaan valittujen pelaajien tulee pelata Minecraft Earthia vähintään kerran päivässä seitsemän päivän ajan. Muussa tapauksessa hänen paikkansa menee jollekin muulle.Niin Android- kuin iOS-pelaajatkin voivat ilmoittautua betaan täällä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Apple iPhone SE (2022) – hinta laskenut -26%

Apple iPhone SE (2022)
409 € Swappie
549 € Kärkkäinen
559 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 549 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
185 € Proshop
194 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.