Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Word nousi kovaan seuraan Androidilla – Yli miljardi asennusta

Manu Pitkänen

Word nousi kovaan seuraan Androidilla – Yli miljardi asennusta
Microsoftin Word-tekstinkäsittelysovellus on raivannut tiensä kovaan seuraan. Wordin mobiilisovelluksella on Androidilla jo miljardi asennuskertaa Google Playn tilastoinnin mukaan.

Office-paketin muut perussovellukset eivät ole pärjänneet aivan yhtä hyvin, mutta niillä on myös kiitettävän hyvin asennuskertoja. Excelillä, PowerPointilla, OneNotella ja OneDrivella on peräti 500 miljoonaa asennusta jo takana. Sähköpostiohjelma Outlook on päässyt vuorostaan 100 miljoonan asennuksen ylitse.

Google Playn tilastoihin päätyy myös tehtaalla esiasennetut sovellukset, joten tilastot voivat ohjata hieman harhaan. Office-sovelluksia ei siis ole vapaaehtoisesti asennettu edellä mainittuja määriä, minkä takia niitä ei välttämättä käytetä kovin aktiivisesti. Microsoftilla on voimassa sopimuksia muutamien isojen puhelinmerkkien kanssa, minkä ansiosta Office-sovellukset asennetaan kaikkiin uusiin puhelimiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.