iPhone 11:n tiedot paljastuivat – Ainakin tällaista tekniikkaa on luvassa

Manu Pitkänen

iPhone 11:n tiedot paljastuivat – Ainakin tällaista tekniikkaa on luvassa
Seuraavan iPhone-malliston julkaisuun ei ole enää kuin pari kuukautta aikaa, joten 9to5mac on päässyt jo vähän vihille minkälaisia ominaisuuksia puhelimiin on tulossa.

Sivuston lähteiden mukaan puhelimien näytöt pysyisivät ainakin resoluution ja paneelityypin osalta ennallaan. Järjestelmäpiiri päivittyy vähemmän yllättäen 7 nanometrin prosessilla valmistettuun A13-piiriin (koodinimi Cebu). Kaikissa puhelimissa on myös Lightning-portti, joten iPhonet eivät ole siirtymässä ainakaan vielä iPadien tapaan USB-C:hen.

Puhelimiin on tulossa myös uusi Taptic Engine -komponentti, joka huolehtii puhelimen fyysisen värinän aiheuttavista efekteistä. Uudella Taptic Enginellä pedataan petiä 3D Touchista luopumiseen.

Kameratekniikan osalta on tiedossa, että iPhonien kaksoiskamerajärjestelmää täydennetään uudella laajakulmaisella sensorilla, jonka avulla Apple on toteuttanut Smart Frame -nimisen toiminnon. Smart Frame ottaa kuvan laajemmalta kuva-alalta, jolloin perusnäkymän kuvien rajaaminen ulospäin ja horisontin korjaaminen ilman kuvan pienenemistä onnistuu kätevästi.Etukamera on lisäksi saamassa tuen 120 FPS:n slo-mo-videokuvaukselle.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € CDON
230 € Proshop
230 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G72 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G72
339 € ComputerSalg
339 € CDON
340 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 404 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.