>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play tarjous: FilePursuit Pro ilmaiseksi - hinta normaalisti peräti 24 euroa

Janne Yli-Korhonen

Google Play tarjous: FilePursuit Pro ilmaiseksi - hinta normaalisti peräti 24 euroa
Toisinaan Google Play -sovelluskaupasta löytyy erinomaisia tarjouksia, kun kehittäjä laittaa sovelluksensa hetkellisesti täysin ilmaiseksi kaikkien ladattavaksi. Näin on nyt FilePursuit Pro -sovelluksen kohdalla, jonka saa ladattua kahden päivän ajan ilmaiseksi. Normaalisti tällä sovelluksella on hintaa peräti 23,99 euroa.

Google Play: FilePursuit Pro.

Azharxes Reddit-käyttäjä ilmoittautui sovelluksen kehittäjäksi. Hän laittoi sovelluksensa alennukseen siinä toivossa, että se saisi lisää käyttäjiä ja enemmän näkyvyyttä Google Play -sovelluskaupassa.

Mitä FilePursuit Pro tekee?

FilePursuit Pro (tai FilePursuit, joka on ilmainen versio) on tiedostohakukone. Tällä sovelluksella löydät käytännössä kaikki tiedostot, jotka sijaitsevat internetissä.

Hakuun syötetään haluttu hakusana, joka sitten tarjoaa listan hakua vastaavia tuloksia.Haualla voi etsiä tiedostoja, videoita, äänitiedostoja, e-kirjoja ja muuta.

Sama toki onnistuu osoitteessa filepursuit.com.

Sovelluksen koko on 7,7 Mt, asennuksia on yli 10 000 kappaletta ja arvosana tällä Pro-versiolla on 4.5 / 5 tähteä. Ilmaisella FilePursuit-sovelluksella, joka sisältää mainoksia, on yli miljoona latausta, joten erittäin suositusta sovelluksesta on siis kyse.

Lataa sovellus Google Playsta: FilePursuit Pro.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.