>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Galaxy Note10:n salat paljastuivat jo – Tässä ovat sen speksit

Manu Pitkänen

Samsungin Galaxy Note10:n salat paljastuivat jo – Tässä ovat sen speksit
Samsungin Unpacked-tapahtumassa 7. elokuuta paljastetaan uuden sukupolven Galaxy Note -älypuhelimet. Tänä vuonna puhelimista saadaan puhua todellakin monikossa, sillä myyntiin on tulossa Galaxy Note10 sekä Galaxy Note10 Plus.

Twitterissä @OnLeaks-nimimerkkiä käyttävä Steve Hemmerstoffer sekä saksankielinen WinFuture.de-sivusto ovat paljastaneet puhelimien tekniset yksityiskohdat varsin kattavasti.

Kaksikosta löytyy pinnan alta paljonkin eroja. Infinity-O-näytön koko on tietysti huomiota eniten herättävä ero (6,3" vs 6,8"), minkä lisäksi Plussassa on kookkaampi akku (3600 mAh vs 4300 mAh) ja siitä löytyy microSD-korttipaikka. @OnLeaksin mukaan Plus-mallissa on lisäksi kamerassa DepthVison-niminen syvyysmittaus. Molempien puhelimien akkujen lataaminen onnistuu vikkelästi kaapelilla (45 wattia) tai langattomasati (25 wattia).

Puhelimissa käytetään myyntialueesta riippuen Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiriä tai Samsungin Exynos 9825:tä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.