>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Androidin oletushakukoneen voi pian valita itse – Googlen asemaa horjutetaan

Manu Pitkänen

Androidin oletushakukoneen voi pian valita itse – Googlen asemaa horjutetaan
Google aikoo avata Androidin oletushakukoneen paikan kilpailijoille Euroopassa. Taustalla on EU:n syytteet kilpailulainsäädännönvastaisesta toiminnasta. Googlen on nähty yhdistävän laittomasti Chrome-selaimen ja Googlen hakukoneen osaksi Androidia.

Korjatakseen toimintatapojaan, Google on päättänyt avata Androidin oletushakukoneen paikan kilpailijoille. Uuden puhelimen hankkinut eurooppalainen voi ensi vuodesta alkaen valita mikä hänen oletushakukoneensa on. Valinta näkymään valitaan kolme hakukonetta, jotka ovat jättäneet huutokaupassa korkeimmat tarjoukset.

Huutokauppaa käydään kussakin maassa erikseen ja siinä määritellään hinta, jonka hakukone on valmis maksamaan Googlelle niistä käyttäjistä, jotka valitsevat heidän hakukoneensa. Pelkästä mahdollisuudesta päästä oletushakukoneeksi ei siis tarvitse maksaa, vaan toteutuneista valinnoista.

Hakemuksen huutokauppaan osallistumisesta voi jättää syyskuun 13. päivään mennessä. Huutokauppa päättyy lokakuun viimeiseen päivään mennessä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.