Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung paljasti 4G-tuelliset Galaxy Watch Active2 -älykellot

Manu Pitkänen

Samsung paljasti 4G-tuelliset Galaxy Watch Active2 -älykellot
Samsung on päivittänyt älykellomallistoaan tuomalla markkinoille Galaxy Watch Activen seuraajan. Galaxy Watch Active2 tulee saataville niin 40 millimetrin kuin 44 millimetrin kokoisina. Molemmissa malleissa käytetään pyöreää Super AMOLED -paneelista valmistettua kellotaulua.

Pyöreänäyttöisen kellon käyttöliittymää on parannettu lisäämällä mahdollisuus kiertää kellokehää sekä myötä- että vastapäivään. Älykello tunnistaa yli 39 liikuntamuotoa, joista seitsemän on rekisteröity laitteeseen oletuksena mukaan lukien juoksu, kävely, uinti, soutu, elliptinen cross trainer ja dynaamiset harjoitteet. Uudistetulla juoksuvalmentaja-sovelluksella käyttäjä voi seurata taas tahtiaan reaaliajassa ja valita seitsemästä erityyppisestä juoksuohjelmasta harjoittelutavoitteiden saavuttamiseksi.

Galaxy Watch Active2:n takaa löytyy kaksinkertainen määrä terveysantureita, joilla kello seuraa käyttäjän kehoa. Antureiden avulla voidaan esimerkiksi mitata omaa stressitasoa.

Galaxy Watch Active2 on yhteensopiva niin Android- kuin iOS-laitteiden kanssa. Pienempi 40 millimetrin kello maksaa 479 euroa ja kookkaampi 44 millimetrin malli maksaa 499 euroa. Molemmissa kelloinssa on 4G-tuki. Kellojen rungon materiaalina on ruostumaton teräs ja värivaihtoehtoja on tulee saataville kolme kappaletta: musta, hopea ja kulta.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.