Samsung paljasti 4G-tuelliset Galaxy Watch Active2 -älykellot

Manu Pitkänen

Samsung paljasti 4G-tuelliset Galaxy Watch Active2 -älykellot
Samsung on päivittänyt älykellomallistoaan tuomalla markkinoille Galaxy Watch Activen seuraajan. Galaxy Watch Active2 tulee saataville niin 40 millimetrin kuin 44 millimetrin kokoisina. Molemmissa malleissa käytetään pyöreää Super AMOLED -paneelista valmistettua kellotaulua.

Pyöreänäyttöisen kellon käyttöliittymää on parannettu lisäämällä mahdollisuus kiertää kellokehää sekä myötä- että vastapäivään. Älykello tunnistaa yli 39 liikuntamuotoa, joista seitsemän on rekisteröity laitteeseen oletuksena mukaan lukien juoksu, kävely, uinti, soutu, elliptinen cross trainer ja dynaamiset harjoitteet. Uudistetulla juoksuvalmentaja-sovelluksella käyttäjä voi seurata taas tahtiaan reaaliajassa ja valita seitsemästä erityyppisestä juoksuohjelmasta harjoittelutavoitteiden saavuttamiseksi.

Galaxy Watch Active2:n takaa löytyy kaksinkertainen määrä terveysantureita, joilla kello seuraa käyttäjän kehoa. Antureiden avulla voidaan esimerkiksi mitata omaa stressitasoa.

Galaxy Watch Active2 on yhteensopiva niin Android- kuin iOS-laitteiden kanssa. Pienempi 40 millimetrin kello maksaa 479 euroa ja kookkaampi 44 millimetrin malli maksaa 499 euroa. Molemmissa kelloinssa on 4G-tuki. Kellojen rungon materiaalina on ruostumaton teräs ja värivaihtoehtoja on tulee saataville kolme kappaletta: musta, hopea ja kulta.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.