Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 8.1 sai uuden Android Q -beetaversion

Puhelinvertailu

Nokia 8.1 sai uuden Android Q -beetaversion
Nokian Android-puhelimet tunnetaan nykyisin niiden supernopeasta päivitystahdista, ja Android Q:n myötä yhtiössä aiotaan edelleen tuoda ohjelmistopäivitykset huipputahdilla puhelimiin.

Tällä hetkellä se tarkoittaa, että harvojen Android Q -beetalaitteiden joukossa on suomalaisväriä. Nokia 8.1 onkin saanut nyt ensimmäisten joukossa Android Q Beta 5 -päivityksen.

Pixel-laitteille toki kyseistä beetaversiota on jo ollut jakelussa, mutta nyt myös Nokia 8.1 -käyttäjät pääsevät Android Q:n makuun.

Päivityksen mukana toimitetaan myös heinäkuun tietoturvapäivitykset sekä Google Assistantin käyttöä helpottava eleohjaus. Google Assistantin saa helposti auki nurkasta swipe-eleellä.

Jotta saat beetaversion käyttöön, sinun tulee olla HMD:n beetaohjelmassa mukana. Mikäli olet mukana Android Q beetaohjelmassa, niin uuden version pitäisi saapua OTA-päivityksenä.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.