Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppin nimi pysynyt samana – Uutisankka vai onko nimi todella vaihtumassa?

Manu Pitkänen

WhatsAppin nimi pysynyt samana – Uutisankka vai onko nimi todella vaihtumassa?
Viikonloppuna uutisoitu tieto WhatsAppin ja Instagramin nimien muuttumisesta ei välttämättä pidä tarkalleen paikkaansa. Sovellusten esittelyissä on kyllä from Facebook maininta, mutta ainakaan vielä se ei ole päätynyt sovellusten virallisiin nimiin.

The Informationin uutisoimien tietojen mukaan Facebook aikoisi muuttaa WhatsAppin ja Instagramin nimiä niin, että niiden perään tulisi edellä mainittu from Facebook -lisäke. Näin WhatsApp Messenger olisi tulevaisuudessa WhatsApp from Facebook ja Instagram olisi Instagram from Facebook. Sovelluskaupoissa ohjelmien nimet ovat pysyneet ennallaan, mutta esittelytekstien alkuihin on tullut kyllä WhatsApp from Facebook- ja Instagram from Facebook -maininnat.

Voi kuitenkin olla, että esittelytekstien muuttaminen on merkki isommasta muutoksesta, joten ohjelmien nimet voivat vielä muuttua.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.