Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraa Galaxy Note10:n julkistusta suorana täältä

Manu Pitkänen

Seuraa Galaxy Note10:n julkistusta suorana täältä
Samsung järjestää tänään New Yorkissa Unpacked-lehdistötilaisuuden ja esittelee siellä ainakin uudet Galaxy Note10 -sarjan älypuhelimet. Uudelle mantereelle asti ei kuitenkaan tarvitse raahautua tilaisuuden näkemiseksi, vaan Samsung välittää tuttuun tapaan New Yorkista suoraa videokuvaa verkkolähetyksen muodossa.

Suoraa lähetystä voi katsella Samsungin Unpacked-sivun kautta. Sivulla esitettyjen tietojen mukaan striimi avautuu Suomen aikaa kello 23.00, joten julkistustilaisuuden seuraaminen menee melko myöhäiseksi. Älypuhelimien lisäksi Samsung saattaa käyttää tilaisuutta hyväkseen myös muiden tuotteiden esittelyyn.

Ainakin älykellot, Gear-virtuaalilasit tai DeX-telakat ovat olleet usein lavalla Galaxy Note -puhelimien kanssa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.