>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Foxconn-vuoto kertoo iPhone 11 ominaisuuksista

Puhelinvertailu

Foxconn-vuoto kertoo iPhone 11 ominaisuuksista
Syksyn kovan luokan älypuhelinjulkaisut alkoivat Samsungin Galaxy-tapahtumalla, jossa yhtiö hiljattain esitteli uudet Galaxy Note10 -lippulaivapuhelimet.

Tulossa on vielä entistä kovempia tuotejulkistuksia, kun lavalle nousevat Google ja Apple. Näistä ensimmäinen onkin jo paljastanut ison osan laitteestaan.

Applen tulevasta iPhonestakin on jo vuotanut kuvia ja tietoja, mutta nyt iPhone-laitteita valmistavan Foxconnin työntekijä on paljastanut entistä enemmän yksityiskohtia.

Väitetystä vuodosta on kerrottu kiinalaisen AnTuTu-testisovelluksen blogissa, jossa käydään läpi sisältö. Uuden iPhonen kerrotaan sisältävän mm. 64 / 256 / 512 GB versiot, joka ei ole missään nimessä yllättävää.

Nopeampaa latausta ei myöskään ole tietojen mukaan tulossa ja Apple pysyttäytyy Lightning-liitännässä USB-C:hen siirtymisen sijaan. Akku on kuitenkin melkoisesti suurempi, Max-versiossa peräti 3969 mAh edeltäjän 3174 milliampeerituntiin nähden.Värivaihtoehtoja on tulossa vuodon mukaan neljä: musta, valkoinen, kultainen ja vihreä. Laitteen takaosa on nyt mattapintainen ja hieman erikoisesti vuotaja väittää, että Apple poistaa iPhone-nimen laitteen takaa Apple-logon alta.

Toki kyseessä ovat vasta huhutiedot, ja vaikka AnTuTun mukaan ne olisivatkin luotettavia, niin suotavaa on ottaa tiedot varauksella.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.