Huawei P30 ja P30 Pro saavat päivityksen myötä uuden kameraominaisuuden

Puhelinvertailu

Huawei P30 ja P30 Pro saavat päivityksen myötä uuden kameraominaisuuden
Huawei on tuomassa huippumalli P30 Pro:lle uutta päivitystä, joka pitää sisällään uudistuksia yhteen markkinoiden parhaita kameroista.

EMUI-käyttöliittymän uudistava päivitys on saapumassa Huawei P30 ja P30 Pro -laitteisiin. Siinä tuodaan mukana uusi yömoodi selfie-kuvaajille.

Ominaisuuden nimeksi paljastuksen tehnyt GizmoChina kertoo Super Night Mode. Moodi parantaa etukameralla otettuja kuvia erityisen vähävaloisessa ympäristössä.

Toistaiseksi päivitys on vasta lähtenyt liikkeelle Kiinassa, mutta oletettavasti se on pian myös suomalaisten ja muiden maiden P30-käyttäjien käsissä.

Valitettavasti tässä vaiheessa emme voi sanoa kuinka maaginen uusi Super Night Mode on, koska kuvia tai ainakaan vertailukuvia ei ole tiettävästi verkossa julkaistu.

Tietojen mukaan kyse ei kuitenkaan ole takakameroiden Night Mode -ominaisuuden uudelleen käytöstä etupuolella, vaan Super Night Mode on eri tavalla toimiva ominaisuus.Päivitys, jonka versio on tiettävästi 9.1.0.193, tuo mukanaan myös mm. parannuksia sormenjälkilukijaan ja videoeditointiominaisuuden Galleria-sovellukseen. Lisäksi mukana on Androidin elokuun tietoturvapäivitykset.

Toivottavasti odottavan aika ei ole kovin pitkä.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -26%

Motorola Moto Razr 2022
849 € Lenovo
1066 € CDON
1149 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1149 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € CDON
338 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.