OnePlus aikoo julkaista toisen 5G-puhelimen – Luvassa maailmanlaajuinen julkaisu

Manu Pitkänen

OnePlus aikoo julkaista toisen 5G-puhelimen – Luvassa maailmanlaajuinen julkaisu
OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoi brittiläiselle Financial Times -talousjulkaisulle yhtiön aikovan seuraavaksi laajentua Pohjois-Amerikan markkinoille. Lisäksi luvassa on televisiomalli, mutta tänä vuonna markkinoille tulee myös toinen 5G-älypuhelin.

OnePlus paljasti yhtiön ensimmäisen 5G-matkaviestinteknologiaa hyödyntävän älypuhelimen keväällä ja OnePlus 7 Pro 5G:tä on tullut sittemmin myyntiin muun muassa Britanniassa ja Suomessa. OnePlussalla on ollut tapana julkaista puhelimia puolen vuoden sykleissä, joten ei liene kovin suuri yllätys, että uudet mallit tulevat taas ennen joulua ja joukossa on varmasti myös 5G:llä varustettu malli.

Pete Laun mukaan tämän toisen 5G-puhelimen kohdalla puhutaan suuremmasta maailmanlaajuisesta julkaisusta, kun edellinen julkaisu keskittyi vain valikoiduille markkinoille. Lau uskoo, että yhtiön asiakaskunnasta löytyy paljon tekniikkaa hyvin tuntevia ihmisiä, jotka ovat varmasti kiinnostuneita 5G:n nopeista yhteyksistä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -29%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.