Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusien iPhonien julkaisupäivä paljastui?

Manu Pitkänen

Uusien iPhonien julkaisupäivä paljastui?
iOS 13 -käyttöjärjestelmän beta-version sisäisistä aineistoista on löytynyt kuvatiedostoja, joiden sisältämien vinkkien perusteella on päätelty, että Apple saattaa julkaista uuden sukupolven iPhonet syyskuun 10. päivänä.

Vihjeet päivämäärään löytyivät ruutukaappauksia sisältävästä kansiosta, jonka sisältö oli nimetty määreellä Hold for Release ja perässä oli päivämäärä 10. syyskuuta. Voi toki olla, että Apple aikoo julkaista iOS 13 -käyttöjärjestelmän tuona päivämääränä ja uudet iPhonet esiteltäisiin jonain toisen päivänä. Usein näiden kahden tuotteen julkaisu on kuitenkin osunut samalle päivälle.

Historiaa kun katsoo, ovat iPhonien julkaisut osuneet syyskuun alkupuoliskolle. Tällä haavaa ei ole mitään syytä olettaa, että Apple lipsuisi tästä perinteestä. Viimeisten seitsemän vuoden aikana iPhonet on esitelty syyskuun alussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.