Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nvidia tuo pilvipelipalvelunsa Android-puhelimiin

Manu Pitkänen

Nvidia tuo pilvipelipalvelunsa Android-puhelimiin
Nvidia on ollut suoratoistopelaamisessa mukana jo useamman vuoden, joten siltä on odotettu reagointia tänä vuonna yltyneen kilpailun muodostamaan paineeseen. Vastaus on nyt saatu: GeForce Now -suoratoistopalvelu laajenee Android-älypuhelimiin.

Tällä hetkellä GeForce Now on saatavilla julkisena beta-versiona Mac- ja PC-tietokoneille sekä Nvidia Shield TV -medialaitteelle. Myöhemmin tänä vuonna GeForce Now -palvelun pelejä voi pelata myös liikkeessä, kun se julkaistaan Android-älypuhelimille. Samalla Nvidia aikoo myös poistaa beta-merkinnät palvelusta, joten GeForce Now on kypsymässä täyteen iskuun.

GeForce Now'n luvataan toimivan ainakin LG:n ja Samsungin Android-puhelimilla. Googlen Stadia-suoratoistopalvelu tulee vuorostaan tukemaan yhtiön omia Pixel-puhelimia.

Nvidia ilmoitti myös tuovansa säteenjäljitysteknologiaa tukevat GeForce RTX -grafiikkapiirit palvelimiin, joten säteenjäljitystä voidaan hyödyntää enenevissä määrin myös pilvessä toimivissa palveluissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.