Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulee tänä vuonna kaksi Pro-tason iPhonea

Manu Pitkänen

Applelta tulee tänä vuonna kaksi Pro-tason iPhonea
Tänä vuonna Apple siirtyy iPhoneissakin Pro-nimistöön, kuten iPadeissä on harjoitettu jo muutaman vuoden ajan. iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin seuraajat tulevat saamaan Pro-lisänimen, kun taas edullisemman iPhone XR:n seuraaja edustaa perustason varustelua.

Molemmissa iPhone Pro -malleissa on uusi kolmoiskamerajärjestelmä, joka mahdollistaa valokuvien rajaamisen jälkikäteen myös niin, että kuviin saadaan näkyviin kuva-alan ulkopuolella olleita kohteita. Tämä on mahdollista siksi, että kolmas kamera on laajakulmainen eli sen kuva-ala on pääkameraa paljon laajempi. Lisäksi kolmannella kameralla voidaan ottaa valoisampia kuvia hämärässä.

Kaikkiin puhelimiin tulee uusi Face ID -kamera, joka kykenee lukemaan kasvoja useissa eri kulmissa. Näin puhelimen lukituksen saa helpommin auki myös silloin, kun puhelin makaa pöydällä. Puhelimista löytyy myös A13-järjestelmäpiiri, johon on lisätty matemaattiseen laskentaan erikoistunut AMX-piiri. Apple on myös parantanut iPhonien vedenkestävyyttä ja lisännyt niihin mahdollisuuden ladata langattomasti esimerkiksi AirPods-kuulokkeita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.