Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta tulee tänä vuonna kaksi Pro-tason iPhonea

Manu Pitkänen

Applelta tulee tänä vuonna kaksi Pro-tason iPhonea
Tänä vuonna Apple siirtyy iPhoneissakin Pro-nimistöön, kuten iPadeissä on harjoitettu jo muutaman vuoden ajan. iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin seuraajat tulevat saamaan Pro-lisänimen, kun taas edullisemman iPhone XR:n seuraaja edustaa perustason varustelua.

Molemmissa iPhone Pro -malleissa on uusi kolmoiskamerajärjestelmä, joka mahdollistaa valokuvien rajaamisen jälkikäteen myös niin, että kuviin saadaan näkyviin kuva-alan ulkopuolella olleita kohteita. Tämä on mahdollista siksi, että kolmas kamera on laajakulmainen eli sen kuva-ala on pääkameraa paljon laajempi. Lisäksi kolmannella kameralla voidaan ottaa valoisampia kuvia hämärässä.

Kaikkiin puhelimiin tulee uusi Face ID -kamera, joka kykenee lukemaan kasvoja useissa eri kulmissa. Näin puhelimen lukituksen saa helpommin auki myös silloin, kun puhelin makaa pöydällä. Puhelimista löytyy myös A13-järjestelmäpiiri, johon on lisätty matemaattiseen laskentaan erikoistunut AMX-piiri. Apple on myös parantanut iPhonien vedenkestävyyttä ja lisännyt niihin mahdollisuuden ladata langattomasti esimerkiksi AirPods-kuulokkeita.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.