Vuoto esittelee tulevaa OnePlus 7T -puhelinta

Puhelinvertailu

Vuoto esittelee tulevaa OnePlus 7T -puhelinta
OnePlus on julkaissut tänä vuonna jo kaksi älypuhelinta, toisin kuin tapana on ollut. Itseasiassa OnePlus 7:n ja 7 Pro:n lisäksi on julkistettu myös marginaalisempi OnePlus 7 Pro 5G.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että aiemmin kaksi puhelinta vuodessa julkaissut kiinalaisyhtiö olisi tämän vuoden osalta valmis. Tulossa on vielä huhujen mukaan OnePlus 7T.

Huhut vahvistavat myös hiljattain vuotaneet CAD-mallinnokset, jotka esittelevät laitteen potentiaalista ulkonäköä. Vuodon perusteella tulossa on kolmoiskameralla varustettu laite, joka muistuttaa edestä kovasti OnePlus 7 ja OnePlus 6T -malleja.

Takapuolella on tällä kertaa kolmoiskamera kahden kameran sijaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole OnePlus 7 Pro:n kaltainen kameramoduuli vaan pyöreä moduuli, jonka sisään kamerat on sijoitettu vaakatasossa.

Huhujen mukaan sisuksista puolestaan löytyy Qualcommin uusin ja tehokkain Snapdragon 855+, joka nostaa suoritusukykyä jopa OnePlus 7 Pro -mallista.Tietojen mukaan julkistus ja sen jälkeinen julkaisu tapahtuisi syys-lokakuussa.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
147 € CDON
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -14%

Samsung Galaxy S10
299 € Telia
359 € CDON
390 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.