Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Vivo Nex 3, jossa on vesiputousnäyttö

Janne Yli-Korhonen

Videolla: Vivo Nex 3, jossa on vesiputousnäyttö
Suosittu tubettaja Mrwhosetheboss eli Arun Maini esittelee kuuden minuutin mittaisella YouTube-videolla tulevaa Vivo Nex 3 -älypuhelinta, jossa on niin sanottu vesiputosnäyttö (Waterfall screen).

Videolla Arun Maini kertoo, että hän ei voi paljastaa tulevan puhelimen näytön kokoa tai teknisiä tietoja. Videon perusteella näyttö on kuitenkin iso. Puhelin näyttäisi olevan isompi kuin Samsung Galaxy S10, jossa on 6.1" näyttö. Se ei sisällä näyttölovea tai reikää etukameraa varten, vaan puhelimessa käytetään ylös nousevaa etukameraa. Näyttö on niin sanottu vesiputousnäyttö, joka kaartuu puhelimen sivuille asti.

Vivo Nex 3 vesiputosnäyttö

Vivo Nex 3 näyttö

Näytön takia puhelimessa ei ole ollenkaan fyysisiä painikkeita. Puhelissa käytetään virtuaalisia painikkeita, jotka antavat haptista palautetta esimerkiksi äänenvoimakkuutta säätäessä. Mainin mukaan palaute tuntuu samalta kuin fyysisten painikkeiden painaminen.Puhelimen yläreunasta löytyy ylös nouseva etukamera, kuulokeliitäntä, virtapainike sekä mikrofoni. Pohjassa on USB-C -liitäntä, mikrofoni ja SIM-korttipaikka. Puhelimessa on myös 5G-yhteydet.

Videolla mainitaan, että takakansi on lasia. Takana ovat kamerat ja Nex -logo.

Takaa löytyy kolme kameraa, joiden tietoja ei kuitenkaan videolla paljasteta. Videolla otetaan kuitenkin kuvia puhelimen kameralla ja mainitaan myös, että kameran ohjelmisto tai laatu eivät ole vielä virallisia.

Vivo Nex 3 kamerat takana

Puhelimen julkistus tapahtuu Mainin mukaan pian.Kuvakaappaukset: video.

Lue myös:
Xiaomi, Oppo ja Vivo lisäävät oman langattoman tiedostojen jakamisen mahdollistavan ominaisuuden laitteisiin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.