Uudet iPhone-laitteet esitellään vajaan kahden viikon kuluttua, kutsu viittaa värikkäisiin puhelimiin

Puhelinvertailu

Uudet iPhone-laitteet esitellään vajaan kahden viikon kuluttua, kutsu viittaa värikkäisiin puhelimiin
Apple on kertonut tänään, että se järjestää lehdistötilaisuuden Kalifornian Cupertinossa 10. syyskuuta. Tietysti kyseessä on vuosittainen syksyn iPhone-tapahtuma, josta odotetaan useita uusia älypuhelinmalleja.

Tämänhetkisten huhujen perusteella Applella on julkistettavanaan kolme erillistä iPhone-mallia. Perusmalli iPhone 11 lisäksi tulossa on väitetysti paremmin varusteltu iPhone 11 Pro sekä suurikokoinen huippuversio iPhone 11 Pro Max.

Laitteita erottavat tietojen mukaan koon lisäksi myös mm. näyttöjen koko ja tarkkuus, akkujen koko ja kameroiden määrä. Applen odotetaan julkistavan myös uuden A13-järjestelmäpiirin, joka tuo potkua uusiin iPhone-malleihin.

Kutsun värikäs Apple-logo saattaa viitata uusiin iPhone-värehin. Edellisen sukupolven malliston värit olivat melko maltillisia, iPhone Xr:ää lukuunottamatta, mutta tulevistä iPhone 11 -väreistä on huhuttu mm. vihreää.

Viime vuoden edullisin iPhone Xr -malli on saatavilla mustan ja valkoisen lisäksi sinisenä, keltaisena ja oranssin tai pinkin kaltaisena korallina. Logo viittaisi myös purppuraan ja vihreään malliin.Applelta odotetaan tapahtumasta myös mm. uusia iPad, Apple Watch ja AirPods -malleja, joista kaikkea ei toki välttämättä esitellä.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.