Uudet iPhone-laitteet esitellään vajaan kahden viikon kuluttua, kutsu viittaa värikkäisiin puhelimiin

Puhelinvertailu

Uudet iPhone-laitteet esitellään vajaan kahden viikon kuluttua, kutsu viittaa värikkäisiin puhelimiin
Apple on kertonut tänään, että se järjestää lehdistötilaisuuden Kalifornian Cupertinossa 10. syyskuuta. Tietysti kyseessä on vuosittainen syksyn iPhone-tapahtuma, josta odotetaan useita uusia älypuhelinmalleja.

Tämänhetkisten huhujen perusteella Applella on julkistettavanaan kolme erillistä iPhone-mallia. Perusmalli iPhone 11 lisäksi tulossa on väitetysti paremmin varusteltu iPhone 11 Pro sekä suurikokoinen huippuversio iPhone 11 Pro Max.

Laitteita erottavat tietojen mukaan koon lisäksi myös mm. näyttöjen koko ja tarkkuus, akkujen koko ja kameroiden määrä. Applen odotetaan julkistavan myös uuden A13-järjestelmäpiirin, joka tuo potkua uusiin iPhone-malleihin.

Kutsun värikäs Apple-logo saattaa viitata uusiin iPhone-värehin. Edellisen sukupolven malliston värit olivat melko maltillisia, iPhone Xr:ää lukuunottamatta, mutta tulevistä iPhone 11 -väreistä on huhuttu mm. vihreää.

Viime vuoden edullisin iPhone Xr -malli on saatavilla mustan ja valkoisen lisäksi sinisenä, keltaisena ja oranssin tai pinkin kaltaisena korallina. Logo viittaisi myös purppuraan ja vihreään malliin.Applelta odotetaan tapahtumasta myös mm. uusia iPad, Apple Watch ja AirPods -malleja, joista kaikkea ei toki välttämättä esitellä.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
99 € DNA
196 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Realme 11 Pro – hinta laskenut -22%

Realme 11 Pro
268 € Bigbox
308 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 343 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.