iPhonen julkistus esitetään ensimmäistä kertaa myös YouTubessa

Manu Pitkänen

iPhonen julkistus esitetään ensimmäistä kertaa myös YouTubessa
Applen on pitänyt tiukasti kiinni tuotteidensa suunnittelusta, mutta lisäksi yhtiö on halunnut pitää kiinni tuotteisiin liittyvän viestinnän ohjaksista. Uusien tuotteiden julkistustilaisuuksia joutui pitkään katsomaan jälkikäteen julkaistavilta tallenteilta Apple.comista, mutta sittemmin Applen verkkosivuille ilmestyi suorat verkkolähetykset.

Niin tallenteiden kuin verkkolähetysten seuraaminen edellytti kuitenkin Applen omien sovellusten käyttöä, mutta nykyään lähetyksiä voi seurata myös kilpailijoiden selaimilla. Viime vuonna alkanut uusi avoimuuden ilmapiiri näkyi myös siten, että verkkolähetystä pystyi katsomaan Apple.comin lisäksi myös Twitterin kautta. Tänä vuonna Apple ottaa uuden askeleen avoimempaa suhtautumista viestintään, sillä ensi viikon iPhone-julkistustilaisuus tulee nähtäville YouTubessa.

Apple ei ole koskaan aiemmin esittänyt verkkolähetystä YouTubessa, vaikka nettivideopalvelua onkin käytetty markkinointimateriaalin julkaisuun jo vuosien ajan.

Julkistustilaisuus alkaa 10. syyskuuta noin kello 20.00 Suomen aikaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.