Näitä lukuja Apple ei kertonut uusista iPhoneista – Nyt nekin selviävät

Manu Pitkänen

Näitä lukuja Apple ei kertonut uusista iPhoneista – Nyt nekin selviävät
Syystä tai toisesta Apple ei koskaan paljasta puhelimissa käytetyn akun kapasiteettia tai käyttömuistin määrää. Yhtiö ehkä ajattelee, ettei lukemilla ole merkitystä, vaan tärkeämpää on käyttökokemus, jonka muistin ja akun koko tarjoavat. Siksi Apple puhuukin mieluummin suorituskyvystä ja akkukestosta tunteina.

Vaikkei Apple tietoja paljastakaan, niin aina uuden malliston julkistuksen jälkeen tiedot paljastuvat tavalla tai toisella. Käyttömuistin määrä selviää yleensä ensimmäisen erilaisten testiohjelmien tulospalveluista tai viestintäviranomaisille jätetyistä teknisistä tiedoista. Tällä kertaa nämä kaksi lähdettä näyttäisivät puhuvan ristiin, sillä Twitter-käyttäjä @OnLeaksin välittämien viranomaistietojen mukaan iPhone 11:ssä olisi neljä gigatavua RAM-muistia ja kahdessa Pro-versiossa olisi 6 gigatavua.

Geekbenchin tulospalveluun jätettyjen tietojen mukaan iPhone 11 Prossa olisi kuitenkin myös neljä gigatavua muistia. On tietysti mahdollista, että tuloksia on väärennelty ennen julkaisua. Lopullinen varmistus muistien määrille saadaan viimeistään kun puhelimet tulevat kauppoihin 20. syyskuuta.Puhelimien akkujen kapasiteeteista @OnLeaks tietää sanoa, että iPhone 11:ssä olisi 3110 milliampeeritunnin akku, iPhone 11 Prossa on 3190 milliampeeritunnin kku ja iPhone 11 Pro Maxissa on 3500 milliampeeritunnin akku.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.