Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pokemon Go: Viides sukupolvi saapui peliin!

Petteri Pyyny

Pokemon Go: Viides sukupolvi saapui peliin!
Yli kolme vuotta pelin julkistuksen jälkeen, Pokemon Go jaksaa edelleen vetää miljoonia pelaajia puoleensa ja patistaa heitä kävelemään puhelin kädessä pitkin puistoja. Ykai ayy pelin jatkuvalle suosiolle on se, että peliin lisätään aina aika ajoin uusia pokemon-hahmoja kerättäväksi pelaajille. Pelin julkaisija Niantic ei kuitenkaan hoppuile uusien pokemonien tuonnin suhteen, vaan antaa pelaajien odotella rauhassa aina seuraavaa sukupolvea saapuvaksi.

Maanantaina, klo 23 Suomen aikaa peliin saapuivat vihdoin viidennen sukupolven (eli Pokemon-mytologiassa Unova -alueen) ensimmäiset pokemonit. Ja kuten aiempienkin sukupolvien suhteen, tälläkään kertaa kaikkea ei tule tarjolle kerralla.

Tällä hetkellä ainakin seuraavat 5. sukupolven pokemonit on vahvistettu löytyvän pelistä:
 • Klink
 • Klang
 • Klinklang
 • Herdier
 • Stoutland
 • Dewott
 • Samurott
 • Watchog
 • Servine
 • Serperior
 • Pignite
 • Emboar
 • CofagrigusTällä viikolla peliin tuodaan myös aiemmin ns. ex-raideissa saatavilla ollut MewTwo, viiden tähden raid-taisteluihin. Kyseisen legendaarisen pokemonin pystyy myös, mikäli onni on myötä, saamaan hohtavana versiona (shiny).

Pelihän on saatavilla sekä Androidille että iPhonelle, latauslinkit alla:

Pokemon Go Androidille

Pokemon Go iPhonelle

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.