Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia

Manu Pitkänen

iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia
iPhone 11 Pro -puhelimien käyttömuistin määrään on liittynyt ristiriitaisia tietoja ja soppaa hämmentää entisestään sovelluskehittäjä Steve Troughton-Smithin spekulaatiot. Hänen mukaansa puhelimista voisi löytyä peräti kaksi gigatavua enemmän käyttömuistia kuin sovelluksilla on käytettävissä.

Troughton-Smithin mukaan on mahdollista, että puhelimiin on asennettu neljä gigatavua käyttömuistia iOS-käyttöjärjestelmää ja sovelluksia varten. Tämän lisäksi puhelimista voi löytyä jopa kaksi gigatavua RAM-muistia lisää, mutta se on varattu kokonaisuudessaan iPhonen kameraa varten. Puhelimien uudet kameraominaisuudet selvästi kuluttavat huikean määrän muistia, minkä ei kuitenkaan haluta olevan pois järjestelmältä ja muilta sovelluksilta.

iPhone 11 Pro -puhelimista löytyy esimerkiksi Deep Fusion -niminen kuvaustekniikka, joka luo yhdestä hetkestä yhdeksän eri kuvaa ja lopputulos syntyy näiden kuvien yhdistelmänä. Lisäksi puhelimilla voidaan siirtyä kamerasta toiseen (ultralaajakulmaisesta laajakulmaiseen ja edelleen telekameraan) saumattomasti.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.