iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia

Manu Pitkänen

iPhone 11 Prosta löytyi lisää salaisuuksia – Puhelimessa ehkä kaksi gigatavua enemmän muistia
iPhone 11 Pro -puhelimien käyttömuistin määrään on liittynyt ristiriitaisia tietoja ja soppaa hämmentää entisestään sovelluskehittäjä Steve Troughton-Smithin spekulaatiot. Hänen mukaansa puhelimista voisi löytyä peräti kaksi gigatavua enemmän käyttömuistia kuin sovelluksilla on käytettävissä.

Troughton-Smithin mukaan on mahdollista, että puhelimiin on asennettu neljä gigatavua käyttömuistia iOS-käyttöjärjestelmää ja sovelluksia varten. Tämän lisäksi puhelimista voi löytyä jopa kaksi gigatavua RAM-muistia lisää, mutta se on varattu kokonaisuudessaan iPhonen kameraa varten. Puhelimien uudet kameraominaisuudet selvästi kuluttavat huikean määrän muistia, minkä ei kuitenkaan haluta olevan pois järjestelmältä ja muilta sovelluksilta.

iPhone 11 Pro -puhelimista löytyy esimerkiksi Deep Fusion -niminen kuvaustekniikka, joka luo yhdestä hetkestä yhdeksän eri kuvaa ja lopputulos syntyy näiden kuvien yhdistelmänä. Lisäksi puhelimilla voidaan siirtyä kamerasta toiseen (ultralaajakulmaisesta laajakulmaiseen ja edelleen telekameraan) saumattomasti.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.