>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon Prime -jäsenille mobiilipelietuja, PUBG Mobile ensimmäisenä

Puhelinvertailu

Amazon Prime -jäsenille mobiilipelietuja, PUBG Mobile ensimmäisenä
Hiljattain Amazonin omistama Twitch kertoi uudesta Loot Gifting -ominaisuudesta, jolla Twitch Prime -jäsenet voivat lahjoa ystäviään. Nyt emoyhtiö on kertonut, että myös Amazon Prime -jäsenet saavat uusia herkkuja.

Tämä kuitenkin vaatii, että Twitch Prime -jäsen on myös Amazon Primen jäsenenä. Tällöin tilaajalle tarjotaan ilmaisia mobiilipelisisältöjä.

Ensimmäinen näistä ilmaisista sisällöistä on PUBG Mobilen ilmainen skini. Infiltrator-setin ensimmäinen skini on nyt saatavilla pelaajille, joilla on Amazon Prime. Setti pitää sisällään jo julkaistun Infiltrator Mask -maskin sekä myöhemmin tulevat Infiltrator Jacket -takin, Infiltrator Pants -housut, and Infiltrator Shoes -kengät.

Lisäksi Prime-jäsenet saavat myöhemmin myös 30 päivän Blood Oath – Karabiner 98K ja Black Magma Parachute -skinit.

Lisätietoa ja ohjeet skinien lataamiseen löytyy osoitteesta amazon.com/pubgm.

Kyse ei ole yksittäisestä yhteistyön kappaleesta Tencentin ja sen luoman PUBG Mobilen kanssa, vaan Amazon pyrkii jatkossakin palkitsemaan mobiilipelaavia Prime-jäseniään uusilla pelisisällöillä. Yhteistyötä on hierottu mm. EA:n, Moontonin, Netmarblen ja Wargaming Mobilen kanssa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.