Mistä saat tankattua halvinta bensaa? Tankille-sovellus kertoo

Manu Pitkänen

Mistä saat tankattua halvinta bensaa? Tankille-sovellus kertoo
Autoilevia suomalaisia pohdituttaa jatkuvasti yksi kysymys. Missä myydään halvinta polttoainetta? Paljon ajavat seuraavat alueen hintatietoja aktiivisemmin, koska he myös kuluttavat bensaa tai dieseliä eniten ja käyvät siksi tankilla usein.

Nämä mittarihintoihin huomion kiinnittävät kansalaiset jakavat hintatietoja onneksi myös aktiivisesti, joten muillakin on paremmat mahdollisuudet vertailla oman paikkakunnan bensa-asemien hintatietoja. Suosittuja kanavia hintatietojen ilmoittamiselle ja vertailemiselle ovat Polttoaine.net sekä iOS- ja Android-puhelimiin ladattava Tankille.fi-sovellus.

Molempien palveluiden ilmoittamat hintatietojen ajantasaisuus riippuu siis käyttäjien ilmoitusaktiivisuudesta, joten jos palvelut auttavat sinua säästämään pitkän pennin bensalaskussa, niin kannatta ehdottomasti ilmoittaa polttoaineiden hintatietoja myös muille.

Tankille-mobiilisovellus näyttää mukana olevat asemat kartalla sekä näiden asemien hintatiedot (sekä hintatietojen päivitysajankohdan). Hintatietojen ilmoittaminen onnistuu puheella, joten kaavakkeita ei ole välttämättä tarpeen täyttää. Sovelluksessa on myös hakutoiminto, jolla voi etsiä matkan varrella olevat halvimmat asemat. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan parhaimmat pysähdyspaikat.Voit ladata Tankille-sovelluksen iPhonelle App Storesta ja Androidille Google Playstä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.