Mistä saat tankattua halvinta bensaa? Tankille-sovellus kertoo

Manu Pitkänen

Mistä saat tankattua halvinta bensaa? Tankille-sovellus kertoo
Autoilevia suomalaisia pohdituttaa jatkuvasti yksi kysymys. Missä myydään halvinta polttoainetta? Paljon ajavat seuraavat alueen hintatietoja aktiivisemmin, koska he myös kuluttavat bensaa tai dieseliä eniten ja käyvät siksi tankilla usein.

Nämä mittarihintoihin huomion kiinnittävät kansalaiset jakavat hintatietoja onneksi myös aktiivisesti, joten muillakin on paremmat mahdollisuudet vertailla oman paikkakunnan bensa-asemien hintatietoja. Suosittuja kanavia hintatietojen ilmoittamiselle ja vertailemiselle ovat Polttoaine.net sekä iOS- ja Android-puhelimiin ladattava Tankille.fi-sovellus.

Molempien palveluiden ilmoittamat hintatietojen ajantasaisuus riippuu siis käyttäjien ilmoitusaktiivisuudesta, joten jos palvelut auttavat sinua säästämään pitkän pennin bensalaskussa, niin kannatta ehdottomasti ilmoittaa polttoaineiden hintatietoja myös muille.

Tankille-mobiilisovellus näyttää mukana olevat asemat kartalla sekä näiden asemien hintatiedot (sekä hintatietojen päivitysajankohdan). Hintatietojen ilmoittaminen onnistuu puheella, joten kaavakkeita ei ole välttämättä tarpeen täyttää. Sovelluksessa on myös hakutoiminto, jolla voi etsiä matkan varrella olevat halvimmat asemat. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan parhaimmat pysähdyspaikat.Voit ladata Tankille-sovelluksen iPhonelle App Storesta ja Androidille Google Playstä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Apple iPhone Xs Max
350 € Teleoutlet
450 € Multitronic
479 € Swappie

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Xiaomi Redmi 9C NFC – hinta laskenut -20%

Xiaomi Redmi 9C NFC
79 € DNA
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 99 €

Xiaomi Poco M3 Pro 5G – hinta laskenut -17%

Xiaomi Poco M3 Pro 5G
99 € DNA
250 € Hobby Hall
282 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto G22 – hinta laskenut -15%

Motorola Moto G22
139 € Power
143 € Hobby Hall
148 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 162 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.