Taas uutta tietoa vuoden 2020 iPhonesta – Näytön lovi ehkä häviää kokonaan

Manu Pitkänen

Taas uutta tietoa vuoden 2020 iPhonesta – Näytön lovi ehkä häviää kokonaan
Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo on ennakoinut, että Apple uudistaisi iPhonen muotoilun vihdoin ensi vuonna. Joidenkin tietojen mukaan iPhone palaisi paremman radiokuuluvuuden takia takaisin muutaman vuoden takaiseen designiin, jollaista käytettiin iPhone 4:ssä.

Useista puhelinvuodoista tunnettu Benjamin Geskin väittää, että iPhonen muotoilu uudistuu myös sitä kautta, että näytön yläreunassa iPhone X:stä lähtien ollut lovi häviää kokonaan. Ainakin joissain prototyypeissä Face ID:n mahdollistava TrueDepth-kamera on saatu kutistettua niin pieneksi, että se voidaan sijoittaa aivan puhelimen yläreunan tasalle.

Näytön ympärillä kiertävä musta reuna voi tosin levetä nykyisestä hieman kauttaaltaan, mutta lovi voisi sen ansiosta hävitä. Puhelin olisi tällöin näytön osalta nykyistä symmetrisemmän näköinen.

Täysin uusi tieto ei ole, sillä Ming-Chi Kuo arveli samaa jo tämän vuoden heinäkuussa. Kuon mukaan lovi pienenisi huomattavan paljon tai häviäisi jopa kokonaan vuoden 2020 iPhoneista.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 8 – hinta laskenut -38%

Realme 8
194 € CDON
297 € Proshop
305 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 315 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Samsung Galaxy A13 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy A13
99 € Telia
139 € Gigantti
139 € Power

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.