Odotetun Minecraft Earth -mobiilipelin julkaisu lähestyy – Vaihdatko Pokemon Gon tähän?

Manu Pitkänen

Odotetun Minecraft Earth -mobiilipelin julkaisu lähestyy – Vaihdatko Pokemon Gon tähän?
Tämän vuoden odotetuimpiin peliuutuuksiin kuuluva Minecraft Earth lanseerataan valikoiduissa maissa jo lokakuun aikana. Microsoftin ja peliä kehittävän Mojangin mukaan kyseessä on early access -tyyppinen julkaisu eli tarkoituksen on kokeilla markkinareaktioita peliin ennen isompaa kansainvälistä julkaisua.

Minecraft Earth on Pokemon Gon kaltainen paikkatietoa ja laajennettua todellisuutta hyödyntävä mobiilipeli, jossa ajatuksena on seikkailla reaalimaailmassa etsimässä Minecraft-aiheisia sisältöjä, ratkoa haasteita ja rakentaa omia virtuaalisia maailmoja. Yksinpelin lisäksi Minecraft Earthistä voi pelata kavereiden kesken.

Mojang ei siis vielä kertonut missä maissa peli aiotaan ensimmäiseksi julkaista. Se ei ole myöskään kertonut millä alustoilla markkinareaktioita testataan. Kesällä alkaneen beta-testin piiriin ovat kuuluneet niin iPhonet kuin Androiditkin, joten molemmat järjestelmät saattavat hyvinkin olla early access -julkaisussa mukana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.