Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppiin tulee täysin uusi ominaisuus – Lainattu Snapchatistä

Manu Pitkänen

WhatsAppiin tulee täysin uusi ominaisuus – Lainattu Snapchatistä
Snapchat teki itsestään tuhoutuvista viesteistä ja niihin perustuvasta kommunikaatiosta ilmiön, jonka perässä muut viestipalvelut ovat juosseet. Itsestään tuhoutuvat viestit ovat esimerkiksi löytäneet tiensä Gmailiin ja Telegramiin. Näiden palveluiden lisäksi WhatsApp testaa mahdollisuuksiaan tällä saralla.

WhatsAppin Android-sovelluksen beta-versiota (2.19.275) tutkineen WABetaInfon mukaan ohjelmasta löytyi toiminto, joka mahdollistaa itsestään häviävien viestien lähettämisen. Toiminnon ajatuksena on mahdollistaa sellaisten sensitiivisten tietojen lähettäminen, mihin ei haluta enää palattavan myöhemmin.

Tuhoutuville viesteille tarjotaan ainakin tällä hetkellä kahta ajastusvaihtoehtoa. Viesti tuhoutuu joko viisi sekuntia ensinäkemisen jälkeen tai vaihtoehtoisesti tunti avaamisen jälkeen. Näiden vaihtoehtojen välistä ei voi valita ainakaan nyt. Toiminto on kuitenkin saatavilla ryhmäviestiketjuihin.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.