Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä ei ole kaukosäädin – Arvaatko mikä se on?

Manu Pitkänen

Tämä ei ole kaukosäädin – Arvaatko mikä se on?
Androidin perustaja ja pitkän uran Googlella tehnyt Andy Rubin lähti hakukoneyhtiöstä muutama vuosi sitten ja perusti oman Essential-yhtiön, joka ampaisi suoraan älypuhelinmarkkinoille. Vaikka Essential Phone edustikin uudenlaista designia, jota muut yhtiöt ovat sittemmin hyödyntäneet puhelimissaan, ei Essentia ole oikein menestynyt markkinoilla.

Yrittämistä ei epäonnistumisten takia kannata kuitenkaan lopettaa ja siksi Essentialkin yrittää edelleen läpimurtoa puhelinmarkkinoille. Tällä kertaa yhtiön puolijulkisessa testausvaiheessa on Project GEM -niminen puhelin, joka ulkonäöllisesti muistuttaa enemmän kosketusnäytöllistä kaukosäädintä. Pitkän ja kapean ulkomuodon takia Essential on joutunut myös pohtimaan uudelleen puhelimen ohjelmiston käyttöliittymää.

Essential testaa tällä hetkellä puhelinta työntekijöiden keskuudessa, mutta asiasta on haluttu tehdä julkinen markkinointitempaus. Puhelimien takakuoressa käytetään erityistä väriä vaihtavaa pinnoitusta.

Essentialin puhutaan kehittävän myös toista puhelinta, jossa näytöllä ei olisi niin suurta roolia, vaan puhelinta ohjattaisiin lähinnä puheohjauksen kautta.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.