>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Twitteriltä tulossa vihdoin akkua säästävä tumma teema Androidille

Puhelinvertailu

Twitteriltä tulossa vihdoin akkua säästävä tumma teema Androidille
Tummat teemat sovelluksissa ja älypuhelinten käyttöjärjestelmissä ovat tulleet yhä suosituimmiksi viimeisten parin vuoden aikana.

Käyttäjät haluavat paitsi silmiä vähemmän särkeviä kirkkaita teemoja niin myös säästää akkua OLED-näyttöisissä puhelimissa, joita on nyt Androidin lisäksi myös iPhonessa.

Twitterkin liittyi seuraan jo kuukausia sitten, kun se julkaisi iPhone-sovellukselleen uuden teeman. Vaalean ja tumman lisäksi sovelluksesta pystyy valitsemaan Valot pois -teeman (engl. Lights out), joka muutti sovelluksen tausta mustaksi.

Twitterin perinteinen tumma teema on näet taustaltaan tummansininen, joka ei auta OLED-näyttöisten laitteiden akkukeston kanssa. Uusi teema sen sijaan auttaa.

Valitettavasti Twitteriltä ei ole kuulunut vastaavaa ominaisuutta Android-sovellukseen, kunnes nyt.

Android Police kertoo, että Lights out -teema on saapumassa myös Android-laitteisiin. Vielä tässä vaiheessa kyse on alpha-testaajille rajoitetusta ominaisuudesta, mutta beeta-testin jälkeen vuorossa on lopullinen julkaisu, johon ei toivottavasti kestä kovin kauan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.