Twitteriltä tulossa vihdoin akkua säästävä tumma teema Androidille

Puhelinvertailu

Twitteriltä tulossa vihdoin akkua säästävä tumma teema Androidille
Tummat teemat sovelluksissa ja älypuhelinten käyttöjärjestelmissä ovat tulleet yhä suosituimmiksi viimeisten parin vuoden aikana.

Käyttäjät haluavat paitsi silmiä vähemmän särkeviä kirkkaita teemoja niin myös säästää akkua OLED-näyttöisissä puhelimissa, joita on nyt Androidin lisäksi myös iPhonessa.

Twitterkin liittyi seuraan jo kuukausia sitten, kun se julkaisi iPhone-sovellukselleen uuden teeman. Vaalean ja tumman lisäksi sovelluksesta pystyy valitsemaan Valot pois -teeman (engl. Lights out), joka muutti sovelluksen tausta mustaksi.

Twitterin perinteinen tumma teema on näet taustaltaan tummansininen, joka ei auta OLED-näyttöisten laitteiden akkukeston kanssa. Uusi teema sen sijaan auttaa.

Valitettavasti Twitteriltä ei ole kuulunut vastaavaa ominaisuutta Android-sovellukseen, kunnes nyt.

Android Police kertoo, että Lights out -teema on saapumassa myös Android-laitteisiin. Vielä tässä vaiheessa kyse on alpha-testaajille rajoitetusta ominaisuudesta, mutta beeta-testin jälkeen vuorossa on lopullinen julkaisu, johon ei toivottavasti kestä kovin kauan.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
366 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
149 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
99 € Power
129 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.