Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kikiä ei lopeteta – Ostaja löytyi yllättäen

Manu Pitkänen

Kikiä ei lopeteta – Ostaja löytyi yllättäen
Kik Messenger -viestipalvelua kehittänyt Kik ilmoitti aiemmin, että se aikoo lopettaa viestipalvelun kokonaan ja keskittyä sen sijaan sen kehittämään uuteen Kin-virtuaalivaluuttaan. Suunnitelmissa on tapahtunut kuitenkin käänne.

Parin muun mobiilisovelluksen takaa löytyvä MediaLab on nimittäin kertonut aikovansa ostaa Kik Messengerin itselleen, jolloin nuorison suosiman viestipalvelun tarina voi jatkua edelleen. MediaLabin tuotevalikoimiin kuuluvat myös anonyymin viestinnän mahdollistava Whisper sekä mixtape-jakopalvelu DatPiff.

MediaLab aikoo lähiaikoina satsaa reilusti Kikin kehitykseen, jotta sovelluksest tulisi nopeampi ja luotettavampi. Kehitystyön ja palvelun rahoittaminen kuitenkin edellyyttää mainosten lisäämistä sovellukseen. MediaLab aikoo myös tehdä Kikin kanssa yhteistyötä Kin-virtuaalivaluutan integraation lisäämiseksi.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.