Apple paljasti uudet AirPods Pro -kuulokkeet – Näin paljon ne maksavat Suomessa

Manu Pitkänen

Apple paljasti uudet AirPods Pro -kuulokkeet – Näin paljon ne maksavat Suomessa
Apple on esitellyt tänään langattomat AirPods Pro -nappikuulokkeet. Ne eroavat markkinoilla jo olevista AirPods-kuulokkeista käytännössä vastameluominaisuuden kautta.

AirPods Pro -nappikuulokkeissa on lisäksi uusi muotoilu, jossa korvakäytävään sijoitettavaan osaan on lisätty käyttömukavuutta lisäävä silikonisuoja. Käyttömukavuuden lisäksi silikonikärkien tarkoituksena on tiivistää korvan ja kuulokkeen rajapintaa, jolloin vastameluominaisuus voi tehokkaammin kumota ympäristöstä kantautuvia ääniä. Kuulokkeiden vastamelutoiminnon taustalla olevat mikrofonit seuraavat ympäristön äänimaailmaa 200 kertaa sekunnissa.

Kuulokkeissa on myös Adaptive EQ -niminen toiminnallisuus, joka säätää musiikin matalia ja keskitason taajuuksia korvan muotojen mukaan. Tavoitteena on optimoida kuuntelukokemus mahdollisimman hyväksi.

Vastamelutoiminnon voi halutessaan asettaa Transparency-tilaan, jolloin ympäristön äänet kumotaan vain sopivissa määrin. Tämä tarkoittaa sitä, että ympäristön kriittiset äänet kuten juna-aseman kuulutukset, pääsevät läpi korvakäytävään.Kuulokkeiden sisäisistä akuista riittää virtaa 4,5 tunnin kuuntelusessioihin. Näiden välissä kuulokkeita voi ladata langattomasti niiden kantokotelossa. AirPods Pro -kuulokkeet tulevat myyntiin 30. lokakuuta ja ne maksavat Suomessa 279 euroa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Xiaomi Mi 11i – hinta laskenut -37%

Xiaomi Mi 11i
379 € Power
599 € Multitronic
599 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Sony Xperia 10 III – hinta laskenut -37%

Sony Xperia 10 III
249 € Teleoutlet
398 € Gigantti
449 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -36%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
813 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 699 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.