Apple paljasti uudet AirPods Pro -kuulokkeet – Näin paljon ne maksavat Suomessa

Manu Pitkänen

Apple paljasti uudet AirPods Pro -kuulokkeet – Näin paljon ne maksavat Suomessa
Apple on esitellyt tänään langattomat AirPods Pro -nappikuulokkeet. Ne eroavat markkinoilla jo olevista AirPods-kuulokkeista käytännössä vastameluominaisuuden kautta.

AirPods Pro -nappikuulokkeissa on lisäksi uusi muotoilu, jossa korvakäytävään sijoitettavaan osaan on lisätty käyttömukavuutta lisäävä silikonisuoja. Käyttömukavuuden lisäksi silikonikärkien tarkoituksena on tiivistää korvan ja kuulokkeen rajapintaa, jolloin vastameluominaisuus voi tehokkaammin kumota ympäristöstä kantautuvia ääniä. Kuulokkeiden vastamelutoiminnon taustalla olevat mikrofonit seuraavat ympäristön äänimaailmaa 200 kertaa sekunnissa.

Kuulokkeissa on myös Adaptive EQ -niminen toiminnallisuus, joka säätää musiikin matalia ja keskitason taajuuksia korvan muotojen mukaan. Tavoitteena on optimoida kuuntelukokemus mahdollisimman hyväksi.

Vastamelutoiminnon voi halutessaan asettaa Transparency-tilaan, jolloin ympäristön äänet kumotaan vain sopivissa määrin. Tämä tarkoittaa sitä, että ympäristön kriittiset äänet kuten juna-aseman kuulutukset, pääsevät läpi korvakäytävään.Kuulokkeiden sisäisistä akuista riittää virtaa 4,5 tunnin kuuntelusessioihin. Näiden välissä kuulokkeita voi ladata langattomasti niiden kantokotelossa. AirPods Pro -kuulokkeet tulevat myyntiin 30. lokakuuta ja ne maksavat Suomessa 279 euroa.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
145 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Proshop
784 € CDON
995 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 954 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.