>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä iPhonen jälkeen? Apple panostaa seuraavaksi älykotiin

Manu Pitkänen

Mitä iPhonen jälkeen? Apple panostaa seuraavaksi älykotiin
Apple aikoo seuraavaksi panostaa älykotilaitteisiin, uutisoi Bloomberg. Uutistoimiston mukaan tämä näkyy käytännössä niin, että Apple on kokoamassa älykotilaitteille omaa kehitystiimiä.

Applen älykotipanostukset ovat tähän mennessä rajoittuneet laitteiden osalta HomePod-älykaiuttimeen, mutta ohjelmistopuolella yhtiö on tarjonnut muille laitekehittäjille HomeKit-rajapintaa. HomeKitin avulla laitteista on voinut tehdä iPhone-ohjattavia tai vaihtoehtoisesti ne ovat voineet välittää tietoa iPhoneen. Applen ei ole itse siten tarvinnut julkaista useita erilaisia laiteratkaisuja, mutta ilmeisesti tässä markkinassa nähdään sen verran kasvupotentiaalia, että Applekin halua koettaa onneaan siinä.

Omien laitteiden lisäksi Apple haluaa kasvattaa ulkopuolisten laitekehittäjien kiinnostusta HomeKitiä kohtaan.

Älykotitiimiä vetää Bloombergin mukaan Mozillan entinen teknologiajohtaja Andreas Gal. Hän siirtyi Applelle Silk Labs -yrityskaupan myötä. Silk Lbs kehitti muun muassa tekoälyä hyödyntävää valvontakameraa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.