Asensitko Fortniten Androidiin? Sinulla sattaa olla puhelimessasi uusi sovellus

Manu Pitkänen

Asensitko Fortniten Androidiin? Sinulla sattaa olla puhelimessasi uusi sovellus
Huippusuosittua Fortnite-peliä kehittävä Epic Games on halunnut tietoisesti pysytellä kaukana Googlen Play-sovelluskaupasta. Valinta olisi tarkoittanut useimmille sovelluskehittäjille taloudellista itsemurhaa, mutta Fortniten suosiota ratkaisu ei ole haitannut sanottavasti.

Epic Games on jakanut Fortniteä yhtiö omilta palvelimilta ladattavan asennussovelluksen kautta. Asennussovellus ei itsessään sisällä Fortniteä, vaan se ohjaa tarkemmin asentamaan Fortniten puhelimeen. Fortniten Chapter 2 -päivityksen myötä tämä asennussovellus uudistui ja siitä tuli Epic Games App. Kyseistä sovellusta on nyt alettu hyödyntämään Epic Gamesin omana sovelluskauppana.

Vaikka et ole missään vaiheessa ehkä asentanut Epic Gamesin sovelluskauppaa puhelimeesi, niin nyt sinulla on sellainen. Epic Games Appin valikoimista löytyy Fortniten lisäksi uusi Battle Breakers -peli, joka on Androidin lisäksi saatavilla iOS:lle ja PC:lle. Epic Gamesin mukaan sovelluskauppa on tarkoitettu ainakin toistaiseksi sen omien pelien jakeluun, mutta tulevaisuudessa sovelluksen kautta saatetaan levittää muidenkin studioiden pelejä.Epic Games Appin lisäksi Battle Breakers -pelin voi halutessaan ladata Google Playstä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Sony Xperia 5 III – hinta laskenut -44%

Sony Xperia 5 III
449 € Teleoutlet
798 € Gigantti
820 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 797 €

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Samsung Galaxy M32 5G – hinta laskenut -42%

Samsung Galaxy M32 5G
318 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 546 €

Sony Xperia 1 III – hinta laskenut -38%

Sony Xperia 1 III
649 € Teleoutlet
899 € Hobby Hall
1047 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 1047 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.