Huawei haastaa jälleen AirPodsit: Tänään myyntiin Huawei FreeBuds 3

Puhelinvertailu

Huawei haastaa jälleen AirPodsit: Tänään myyntiin Huawei FreeBuds 3
Huawei esitteli langattomien FreeBuds-kuulokkeiden uusimman sukupolven ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Nyt laitteet ovat valmiita myös kauppojen hyllyille.

Huawein langattomat nappikuulokkeet muistuttavat ominaisuuksiltaan kovasti Applen hiljattain esittelemiä AirPods Pro -kuulokkeita, joskin erojakin löytyy. Kenties tärkeimpänä ominaisuutena FreeBuds 3 -kuulokkeet tukevat Applen uusimpien kuulokkeiden tavoin vastamelutoimintoa, joka hiljentää tarvittaessa taustamelua.

FreeBuds 3 -kuulokkeet sisältävät Kirin A1 -piirin, jonka avulla Huawein mukaan varmistetaan alhainen lantenssi, vakaa Bluetooth-yhteys sekä melunvaimennnus.

Kuulokkeet tukevat Kirin A1 -piirin myötä myös Bluetooth 5.1 -profiilia, joka on montaa kilpailijaa (ml. Apple AirPods Pro) uudempi versio. Niinpä se tarjoaa paremman ja vähävirtaisemman yhteyden.

Kuulokkeista löytyy myös mikrofoni, joka mahdollistaa äänipuhelut. Myös äänipuheluiden aikana voidaan käyttää taustamelun vaimennusta, jota yhtiön mukaan kilpailijat eivät tarjoa.Ulkoasun ja korvatuntuman puolesta tosin FreeBudsit ovat lähempänä normaaleja AirPodseja, sillä ne asettuvat korviin vapaasti eivätkä tiiviisti silikoni- tai vaahtomuovipäillä.

Kyseessä ovatkin yhdet harvoista vapaasti hengittävistä aktiivisella taustamelun poistolla varustetuista nappikuulokkeista.

Nähtäväksi jää miten hyvin vaimennus toimii, kun käytössä ei ole tiivistettä.

FreeBuds 3:n kotelo tukee langatonta latausta ja akkukestoksi kerrotaan yhdellä latauksella 20 tuntia.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet saapuvat myyntiin tänään ja hintaa niillä on 179 euroa.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -26%

Motorola Edge 30 Neo
219 € Proshop
229 € CDON
429 € Power

Alin hinta viikko sitten: 308 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Oppo A96 – hinta laskenut -25%

Oppo A96
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 301 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.