>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawei haastaa jälleen AirPodsit: Tänään myyntiin Huawei FreeBuds 3

Puhelinvertailu

Huawei haastaa jälleen AirPodsit: Tänään myyntiin Huawei FreeBuds 3
Huawei esitteli langattomien FreeBuds-kuulokkeiden uusimman sukupolven ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Nyt laitteet ovat valmiita myös kauppojen hyllyille.

Huawein langattomat nappikuulokkeet muistuttavat ominaisuuksiltaan kovasti Applen hiljattain esittelemiä AirPods Pro -kuulokkeita, joskin erojakin löytyy. Kenties tärkeimpänä ominaisuutena FreeBuds 3 -kuulokkeet tukevat Applen uusimpien kuulokkeiden tavoin vastamelutoimintoa, joka hiljentää tarvittaessa taustamelua.

FreeBuds 3 -kuulokkeet sisältävät Kirin A1 -piirin, jonka avulla Huawein mukaan varmistetaan alhainen lantenssi, vakaa Bluetooth-yhteys sekä melunvaimennnus.

Kuulokkeet tukevat Kirin A1 -piirin myötä myös Bluetooth 5.1 -profiilia, joka on montaa kilpailijaa (ml. Apple AirPods Pro) uudempi versio. Niinpä se tarjoaa paremman ja vähävirtaisemman yhteyden.

Kuulokkeista löytyy myös mikrofoni, joka mahdollistaa äänipuhelut. Myös äänipuheluiden aikana voidaan käyttää taustamelun vaimennusta, jota yhtiön mukaan kilpailijat eivät tarjoa.Ulkoasun ja korvatuntuman puolesta tosin FreeBudsit ovat lähempänä normaaleja AirPodseja, sillä ne asettuvat korviin vapaasti eivätkä tiiviisti silikoni- tai vaahtomuovipäillä.

Kyseessä ovatkin yhdet harvoista vapaasti hengittävistä aktiivisella taustamelun poistolla varustetuista nappikuulokkeista.

Nähtäväksi jää miten hyvin vaimennus toimii, kun käytössä ei ole tiivistettä.

FreeBuds 3:n kotelo tukee langatonta latausta ja akkukestoksi kerrotaan yhdellä latauksella 20 tuntia.

Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet saapuvat myyntiin tänään ja hintaa niillä on 179 euroa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.