Samsungin salaisuus paljastui – Tältä näyttää Galaxy S11

Manu Pitkänen

Samsungin salaisuus paljastui – Tältä näyttää Galaxy S11
Twitterissä nimimerkkiä @Onleaks käyttävä Steve Hemmerstoffer sekä hänen yhteistyökumppani 91mobiles.com ovat julkaisseet renderöintikuvia puhelimesta, jonka he väittävät olevan Samsungin ensi kevääksi kauppoihin tuleva Galaxy S11.

Mikäli kuvat pitävät paikkansa, tulee Galaxy S11 omaksumaan jälleen uusia muotoiluvalintoja kilpailijoiltaan. Tällä kertaa kyse on useiden takakameroiden sijoittelusta ja ryhmittämisestä fiksulta näyttäväksi kokonaisuudeksi. Samsung käyttää Applen iPhoneissa ja Googlen Pixel 4 -puhelimissa käytettävää ratkaisua kameroiden, LED-salaman ja muiden sensoreiden ryhmittelyssä.

@OnLeaks tietää myös kertoa, että Galaxy S11:n näytön koko tulee oleman 6,63–6,7 tuuman välissä. Galaxy S10:ssä on 6,1 tuuman näyttö, mutta on mahdotonta sanoa onko @OnLeaksin siteeraama tieto juuri Galaxy S11:n pääversiosta vai jostakin sen sisarmallista.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.