Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nyt se paljastui – Tämä piiri tulee seuraavaan OnePlussaan

Manu Pitkänen

Nyt se paljastui – Tämä piiri tulee seuraavaan OnePlussaan
Qualcomm paljasti tänään Tech Summit -tapahtumassa uuden sukupolven lippulaivapiirinsä, Snapdragon 865:n. Uusi järjestelmäpiiri on tarkoitettu kaikkein tehokkaimpiin Android-älypuhelimiin ja ennen kaikkea sen tarkoituksena on edistää 5G:n laitekannan kasvua.

Vaikka tapahtumassa ei pureuduttu juurikaan Snapdragon 865:n teknisiin ominaisuuksiin, selvisi piiristä kuitenkin sen verran, että siinä ei ole lainkaan 5G-modeemia. Tämä kuulostaa hieman oudolta piirille, jonka pitäisi edustaa teknisesti kaikkein edistyksellisintä osaamista. Qualcomm kuitenkin vauhdittaa 5G:n laajentumista pakottamalla piirin hankkivat valmistajat käyttämään puhelimissa erikseen toisen sukupolven X55-modeemia.

Puhelinvalmistaja ei voi siis tehdä Snapdragon 865 -pohjaista puhelinta, jossa olisi vanhempi 4G-modeemi.

Sen sijaan hieman edullisempiin puhelimiin tarkoitetusta Snapdragon 765 -piiristä löytyy integroitu 5G-modeemi, jolloin puhelinvalmistajien ei tarvitse laitesuunnittelussa varata tilaa erilliselle modeemille.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.