Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullinen Samsung Galaxy A01 julkistettu: 5.7" HD+ Infinity-V -näyttö ja kaksi takakameraa

Janne Yli-Korhonen

Edullinen Samsung Galaxy A01 julkistettu: 5.7 HD+ Infinity-V -näyttö ja kaksi takakameraa
Juuri julkistettujen Galaxy A51 ja Galaxy A71 -puhelinten lisäksi Samsung on hiljaisesti paljastanut tiedot Galaxy A01 -puhelinmallista.

Edullisin Samsungin puhelin, jota Suomessa tällä hetkellä myydään on Samsung Galaxy A10 (hinta 99 euroa - 119 euroa). Tästä voidaan siis päätellä, että myös Galaxy A01 on hyvin edullinen puhelin. Hintatietoja tai saatavuutta ei kuitenkaan vielä paljastettu.

Samsung Galaxy A01 -puhelimessa käytetään kahdeksanydinprosessoria (Quad 1.95 GHz + Quad 1.45 GHz), jonka parina on 2 gigatavua keskusmuistia ja sisäistä tallennustilaa on 16 gigatavua. Muistikortilla saa kuitenkin lisättyä tallennustilaa aina 512 gigatavuun asti. Muistikorttipaikan lisäksi puhelimessa on kaksi Nano SIM-paikkaa. Käyttöjärjestelmän osalta tietoja ei paljastettu, mutta on mahdollista, että puhelimessa käytetään Android 10 -käyttöjärjestelmää.Puhelimen mitat ovat 146.3 x 70.86 x 8.34 mm. Infinity-V -näytöllä on kokoa vain 5,7 tuumaa ja siinä käytetään HD+ -resoluutiota. Näyttöloveen on upotettu 5 megapikselin etukamera (F2.0). Takaa löytyy 13 megapikselin pääkamera (F2.2) sekä 2 megapikselin syvyyskamera (F2.4).

Värivaihtoehtoina ovat sininen, musta ja punainen.

Edullinen Galaxy A01 tulee kolmessa eri värissä

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.