Näin poistat automaattisesti toistuvat videot Googlen Play Kaupassa

Puhelinvertailu

Näin poistat automaattisesti toistuvat videot Googlen Play Kaupassa
Mainokset ärsyttävät joitain jopa maltillisina toteutuksina, mutta hermot menevät erityisesti silloin, kun kyseessä on automaattisesti toistuva, joissain tapauksissa vieläpä äänekäs, video.

Google on mainosyhtiönä kokeillut melkoisen monenlaista mainontaa tai videopromoamista. Näistä kokeiluista yksi uusimmista ovat sovellukauppa Play Storesta löytyvät automaattisesti toistuvat videot.

Siellä muutamassa kategoriassa (mm. "Sinulle suositellut" tai "Tutki pelisuosituksia") on voinut törmätä automaattisesti toistuviin videoihin, jotka muistuttavat automaattisesti toistuvia YouTube-videoita.

Ilmeisesti ne ovat tuottaneet merkittävästi ärsytystä, sillä Google on ottanut hieman takapakkia.

Nyt Google on tuonut päivityksen, jossa asetuksista videot saa pois päältä. Asetuksista löytyy nyt valinta, jolla mainokset saa pois päältä aina tai vaihtoehtoisesti näkymään vain kun on liitettynä Wi-Fi-verkkoon.

Vaikka tässä tapauksessa videot eivät päästä ääntä, niin ehkäpä ne ärsyttävät silti. Samanlaisia reaktioita on varmasti monella ollut esimerkiksi Netflixin automaattisesti toistuviin trailereihin.Videot saat pois päältä yksinkertaisesti: Avaa Play Kauppa ja sen Asetukset. Valitse kohta Toista videot automaattisesti ja valitse sieltä haluamasi vaihtoehto. Vaihtoehdot ovat "Toista videot automaattisesti milloin tahansa", "Toista videot automaattisesti vain Wi-Fi-yhteydellä" sekä "Älä toista videoita automaattisesti".

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Samsung Galaxy A13 5G – hinta laskenut -17%

Samsung Galaxy A13 5G
149 € Elisa
179 € Kärkkäinen
179 € Veikon Kone

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 Lite 5G
459 € CDON
459 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 554 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.