Näin poistat automaattisesti toistuvat videot Googlen Play Kaupassa

Puhelinvertailu

Näin poistat automaattisesti toistuvat videot Googlen Play Kaupassa
Mainokset ärsyttävät joitain jopa maltillisina toteutuksina, mutta hermot menevät erityisesti silloin, kun kyseessä on automaattisesti toistuva, joissain tapauksissa vieläpä äänekäs, video.

Google on mainosyhtiönä kokeillut melkoisen monenlaista mainontaa tai videopromoamista. Näistä kokeiluista yksi uusimmista ovat sovellukauppa Play Storesta löytyvät automaattisesti toistuvat videot.

Siellä muutamassa kategoriassa (mm. "Sinulle suositellut" tai "Tutki pelisuosituksia") on voinut törmätä automaattisesti toistuviin videoihin, jotka muistuttavat automaattisesti toistuvia YouTube-videoita.

Ilmeisesti ne ovat tuottaneet merkittävästi ärsytystä, sillä Google on ottanut hieman takapakkia.

Nyt Google on tuonut päivityksen, jossa asetuksista videot saa pois päältä. Asetuksista löytyy nyt valinta, jolla mainokset saa pois päältä aina tai vaihtoehtoisesti näkymään vain kun on liitettynä Wi-Fi-verkkoon.

Vaikka tässä tapauksessa videot eivät päästä ääntä, niin ehkäpä ne ärsyttävät silti. Samanlaisia reaktioita on varmasti monella ollut esimerkiksi Netflixin automaattisesti toistuviin trailereihin.Videot saat pois päältä yksinkertaisesti: Avaa Play Kauppa ja sen Asetukset. Valitse kohta Toista videot automaattisesti ja valitse sieltä haluamasi vaihtoehto. Vaihtoehdot ovat "Toista videot automaattisesti milloin tahansa", "Toista videot automaattisesti vain Wi-Fi-yhteydellä" sekä "Älä toista videoita automaattisesti".Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C30 – hinta laskenut -39%

Realme C30
84 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 136 €

Motorola Moto G73 – hinta laskenut -38%

Motorola Moto G73
119 € DNA
168 € Power
169 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 191 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

TCL 30 5G – hinta laskenut -26%

TCL 30 5G
140 € RDE.FI
199 € Power

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.