Ensi vuonna ei ehkä tulekaan Galaxy S11? Samsung pistää nimet uusiksi

Manu Pitkänen

Ensi vuonna ei ehkä tulekaan Galaxy S11? Samsung pistää nimet uusiksi
Kohta koittaa uusi vuosi ja uudet kujeet. Samsung aikoo ilmeisesti ottaa kaiken ilon irti alkavasta uudesta vuosikymmenestä, sillä seuraavan sukupolven Galaxy S -puhelin ei ehkä olekaan loogisesti Galaxy S11 vaan se voidaan nimetä vuoden 2020 kunniaksi Galaxy S20:ksi.

Nimeämistyylin muutoksella Samsung saattaa haluta viestiä kuluttajille, että puhelimessa on otettu teknisesti isoja harppauksia eteenpäin, minkä takia mallinimen muuttaminen vain yhdellä numerolla ei ole tarpeeksi. Mallinimen synkronoiminen vuosinumeroinnin kanssa voi myös auttaa kuluttajia pysymään malliston uudistumisen perässä.

Taustalla voi olla jotakin muuta, sillä esimerkiksi Huawei hyppäsi myös P10:stä P20:een omassa mallistossaan.

Uusimman huhun taustalla on Twitterissä @IceUniverse-nimimerkillä kirjoittava henkilö, jolta on kuultu aiemmin paikkansapitäviä huhuja. Koskaan ei kuitenkaan voi tietää onko tuorein väittämä totta vai tarua, joten terve skeptismi voi olla paikallaan.
Katso myös:
Samsung Galaxy S11, Note10 Lite, Galaxy A91 ja Galaxy A71 huhut: kuvat, tekniset tiedot ja ominaisuudet.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.