Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

App Store takoo taas ennätyksiä – Joulunpyhinä ostettiin sovelluksia yli 1,4 miljardilla

Manu Pitkänen

App Store takoo taas ennätyksiä – Joulunpyhinä ostettiin sovelluksia yli 1,4 miljardilla
Applen palveluliiketoiminta jatkaa vain kasvuaan, sillä App Store löi pöytään uudet ennätyslukemat joulupyhinä. Jouluaaton ja uudenvuodenaaton välisenä aikana App Storen liikevaihto nousi 1,42 miljardiin dollariin. Kasvua vuotta aikaisempaan oli peräti 16 prosenttia.

Pöhinä jatkui vielä uuden vuoden puolelle, sillä uudenvuodenpäivänä liikevaihto kipusi 386 miljoonaan dollariin, mikä on 20 prosenttia enemmän kuin vuoden 2019 ensimmäisenä päivänä. Kyseessä on App Storen suurimmasta päivittäisestä liikevaihtokertymästä. Odotukset tälle vuodelle ovat varmasti entistä korkeammalla hyvin alkaneen vuoden myötä.

Apple ei käyttänyt lehdistötiedotteen suomaa mahdollisuutta paljastaa Apple Music -palvelun kuuntelijamääriä. Sen sijaan Apple tyytyi vain kuvailemaan musiikkivalikoiman laajuutta ja palvelun yleistä saavutettavuutta. Ehkä Apple kokee, että lukemien paljastamisella sillä ei ole mahdollisuutta saada osakseen positiivista mediahuomiota. Silloin kannatta olla tietysti vaiti yksityiskohdista.App Storen vuonna 2008 alkaneen historian aikana soelluskehittäjät ovat tehneet tiliä sovelluskaupan avulla 155 miljardin dollarin edestä.

Katso myös:
Tässä ovat vuoden parhaimmat sovellukset Applen laitteilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.