OnePlus järjestää huomenna näyttötapahtuman, esitteillä uusi huippulaitteen näyttö?

Matti Robinson

OnePlus järjestää huomenna näyttötapahtuman, esitteillä uusi huippulaitteen näyttö?
OnePlus tuli alunperin tutuksi edullisista lippulaivantappajista, mutta vuosi vuodelta yhtiö on luisunut yhä lähemmäs kohti Applen ja Samsungin huippupuhelinten hintasegmenttiä.

Viime vuonna yhtiö toi markkinoille Pro-malliston, joka kilpailee suoraan aivan parhaita puhelimia vastaan. Lisäksi yhtiö julkisti viime vuonna ensimmäisen televisionsa, jota ei todennäköisesti tosin nähdä Pohjolassa, tai edes länsimaissa.

Yhtiö on siis ruvennut innovoimaan entistä vauhdikkaammin ja tehnyt tilaa itselleen uudenlaisilla tuotteilla. Tuotekehityksen osalta kyse ei siis ole enää missään nimesssä kiinalaiskopiosta, jos sellaisesta koskaan edes oli viitteitä.

Uusin tuulahdus Shenzhenistä kertoo, että yhtiö järjestää huomenna näyttöteknologiaan pohjautuvan konferenssin. Yhtiö ei ole kertonut mitä mahdollisia paljastuksia tapahtumassa tullaan tekemään, mutta huhujen mukaan kyseessä saattaa olla esimerkiksi 120 hertsin näyttö.



Viime vuoden malleihin OnePlus toi korkean virkistystaajuuden näytön, joka on nostanut nopeasti suosiota älypuhelinten keskuudessa. Perinteisestä 60 hertsistä virkistystaajuus nostettiin 90 hertsiin, mutta nyt mahdollisesti tulossa on 120 hertsin näyttö, jollaisia on nähty kovin harvakseltaan, mutta sellainen löytyy viime vuoden Asus ROG Phone 2:sta.

On myös mahdollista että konferenssissa esitellään hiljattain CES-messuilla julkaistua Concept One -puhelinta (kuvassa), jonka erityiskyky on väriä vaihtavan lasin taakse piiloutuvat kamerat.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -33%

Xiaomi 13 Pro
1115 € RDE.FI
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -17%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 398 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -12%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
557 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.