Juuri nyt: WhatsAppissa merkittävä vika - kuvien lähetys ei toimi

Puhelinvertailu

Juuri nyt: WhatsAppissa merkittävä vika - kuvien lähetys ei toimi
WhatsApp-käyttäjät ympäri maailmaa tuskailevat tällä hetkellä ongelman kanssa, joka on jatkunut jo noin tunnin ajan. Kuvia ja muuta mediasisältöä ei voi lähettää lainkaan, olipa vastaanottaja sitten missä päin maailmaa tahansa.

Asiasta on satoja vihaisia Twitter-viestjä ja palvelun tilaa seuraavat sivustot, kuten DownDetector näyttävät hurjaa ongelmapiikkiä juuri tällä hetkellä.

Eli jos kuvat eivät liiku Whats*Appin kautta, ongelma ei ole kännykässäsi tai yhteydessäsi, vaan WhatsAppissa - ja sama ongelma koskettaa nyt kaikkia sovelluksen käyttäjiä.Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.