Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung sai uuden puhelinpomon – Tehtävänä tehdä taittuvista puhelimista hitti

Manu Pitkänen

Samsung sai uuden puhelinpomon – Tehtävänä tehdä taittuvista puhelimista hitti
Samsung on korvannut älypuhelinliiketoimintaa johtaneen DJ Kohin yhtiössä vuonna 1997 aloittaneella Roh Tae-mooniilla. Hänen tärkeimpinä tehtävinä on haastaa onnistuneesti kiinalaiset halpavalmistajat näiden keskeisillä markkina-alueilla sekä tehdä kehittyneissä talouksissa viime vuonna lanseeratusta taittuvasta älypuhelimesta uusi hitti.

Roh on aiemmin ollut mukana Samsungin Galaxy-älypuhelimien tuotekehityksessä sekä osallistunut yhtiön tuotantoketjun optimoimiseen, minkä ansiosta Samsung on pystynyt vastaamaan kiinalaisten älypuhelinmerkkien hintakilpailuun. Roh on Bloombergin kuvauksen mukaan erityisen kiinnostunut puhelimien teknisistä ominaisuuksista sekä erityisen pikkutarkka puhelimien yksityiskohdista. Hänen johdossa näiden piirteiden luulisi olevan kunnossa Samsungin puhelimissa.Samsung odottaa yhtiön markkinaosuuden paranevan Intian ja Kiinan markkinoilla, joissa yhtiö on hävinnyt myyntiä paikallisille brändeille. Taipuvien älypuhelimien suhteen Rohin ensimmäinen näytönpaikka on jo 11. helmikuuta, jolloin Samsung esittelee uuden Galaxy Foldin sekä Galaxy S20 -tuoteperheen.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.