Mario Kart Tourin moninpeli saapuu kaikkien testattavaksi

Puhelinvertailu

Mario Kart Tourin moninpeli saapuu kaikkien testattavaksi
Yksi kautta aikain suosituimmista konsolipeleistä, Mario Kart, saapui älypuhelimiin syksyllä. Mario Kart Tour -niminen peli on älypuhelinversio tutusta rallipelistä, jossa kilpaillaan Nintendon hahmoilla mikroautoradalla.

Mario Kart Tour on nyt myös saamassa moninpelin, jota on testattu jo aiemmin, mutta vain harvojen toimesta, jotka ovat tilanneet maksullisen lisäpalvelun. Pelin virallinen Twitter-tili on paljastanut tänään, että moninpeliä pääsee pian testaamaan aivan kaikki riippumatta tilauksesta.

Aiemmin vain Gold Pass -tilaajille tarkoitettu testimahdollisuus laajenee toisen moninpelitestin myötä. Tässä vaiheessa pelikehittäjä ei paljasta tarkalleen milloin testi on tulossa saataville, eikä myöskään jakson pituutta kerrota, mutta oletettavasti tämä tapahtuu pian, sillä asiaa mainostetaan Twitterissä.

Joulukuussa järjestetyssä moninpelitesti Gold Pass -jäsenille kesti joukuun 19. päivästä 27. päivään eli reilun viikon. Nähtäväksi jää kuinka kauan uusi testi on saatavilla, ja milloin moninpeliominaisuus aukaistaan lopullisesti.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
117 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
949 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.