Mario Kart Tourin moninpeli saapuu kaikkien testattavaksi

Puhelinvertailu

Mario Kart Tourin moninpeli saapuu kaikkien testattavaksi
Yksi kautta aikain suosituimmista konsolipeleistä, Mario Kart, saapui älypuhelimiin syksyllä. Mario Kart Tour -niminen peli on älypuhelinversio tutusta rallipelistä, jossa kilpaillaan Nintendon hahmoilla mikroautoradalla.

Mario Kart Tour on nyt myös saamassa moninpelin, jota on testattu jo aiemmin, mutta vain harvojen toimesta, jotka ovat tilanneet maksullisen lisäpalvelun. Pelin virallinen Twitter-tili on paljastanut tänään, että moninpeliä pääsee pian testaamaan aivan kaikki riippumatta tilauksesta.

Aiemmin vain Gold Pass -tilaajille tarkoitettu testimahdollisuus laajenee toisen moninpelitestin myötä. Tässä vaiheessa pelikehittäjä ei paljasta tarkalleen milloin testi on tulossa saataville, eikä myöskään jakson pituutta kerrota, mutta oletettavasti tämä tapahtuu pian, sillä asiaa mainostetaan Twitterissä.

Joulukuussa järjestetyssä moninpelitesti Gold Pass -jäsenille kesti joukuun 19. päivästä 27. päivään eli reilun viikon. Nähtäväksi jää kuinka kauan uusi testi on saatavilla, ja milloin moninpeliominaisuus aukaistaan lopullisesti.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
368 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Nokia G10 – hinta laskenut -30%

Nokia G10
106 € Hobby Hall
150 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 151 €

Honor X7 – hinta laskenut -29%

Honor X7
70 € Kärkkäinen
129 € DNA
182 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 97 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.